Skip to main content

Afvallen Best

Wil je graag afvallen en weer fit worden? Afvallen in Best en omgeving doe je met behulp van de personal training van ME Training. Bij ME Training hebben we ruime ervaring en expertise, en kunnen we je een training op maat bieden. 

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Daarnaast bekijken we je voedingspatroon graag eens kritisch. De combinatie van trainen en gezond eten zorgt er namelijk voor dat jij snel kilo’s kwijtraakt én er af houdt. En een resultaat waar je op lange termijn wat aan hebt, dat is natuurlijk de wens van iedereen! Laat je daarom inspireren, coachen en motiveren door het enthousiaste team van ME Training.

Verantwoord, blijvend en snel afvallen Best

Snel afvallen Best is een zoekwoord die je wellicht meer dan ééns hebt ingevoerd op Google. Bij ME Training gaan we echter niet alleen voor snel, maar voornamelijk voor verantwoord en blijvend. Dit betekent dat we je levensstijl willen verbeteren en je willen motiveren om fit te worden en te blijven. Hoe dit werkt? Tijdens een kennismaking kijken we naar je wensen en gezondheid. Vervolgens kunnen we een plan van aanpak maken en een trainings- en voedingsschema opstellen. Tot slot gaan we daar mee aan de slag. En zelfs als je het even niet meer ziet zitten, zullen wij je blijven motiveren om door te gaan.

Afvallen in Best dankzij ME Training

Bij ME Training hebben we al veel mensen geholpen bij het afvallen in Best. Daarnaast kan ons team je ook trainen als je wellicht rugklachten hebt, specifiek een aantal probleemzones wilt aanpakken of als je andere wensen hebt. Ons team –bestaande uit Michael Annet en Nicki- zijn breed opgeleid en altijd enthousiast. Hierdoor zijn we in staat om van de trainingen een feestje te maken waarbij de kilo’s er af vliegen! En hoewel dat soms hard werken is, proberen we altijd creatief te zijn qua oefeningen en voedingsschema. Wil je meer informatie? Bekijk dan eens onze website of plan direct een gratis proefles in.

Gratis proefles!