Skip to main content

Afvallen Best

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Wil je graag afvallen en weer fit worden? Afvallen in Best en omgeving doe je met behulp van de personal training van ME Training. Bij ME Training hebben we ruime ervaring en expertise, en kunnen we je een training op maat bieden.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Daarnaast bekijken we je voedingspatroon graag eens kritisch. De combinatie van trainen en gezond eten zorgt er namelijk voor dat jij snel kilo’s kwijtraakt én er af houdt. En een resultaat waar je op lange termijn wat aan hebt, dat is natuurlijk de wens van iedereen! Laat je daarom inspireren, coachen en motiveren door het enthousiaste team van ME Training.

Verantwoord, blijvend en snel afvallen Best

Snel afvallen Best is een zoekwoord die je wellicht meer dan ééns hebt ingevoerd op Google. Bij ME Training gaan we echter niet alleen voor snel, maar voornamelijk voor verantwoord en blijvend. Dit betekent dat we je levensstijl willen verbeteren en je willen motiveren om fit te worden en te blijven. Hoe dit werkt? Tijdens een kennismaking kijken we naar je wensen en gezondheid. Vervolgens kunnen we een plan van aanpak maken en een trainings- en voedingsschema opstellen. Tot slot gaan we daar mee aan de slag. En zelfs als je het even niet meer ziet zitten, zullen wij je blijven motiveren om door te gaan.

Afvallen in Best dankzij ME Training

Bij ME Training hebben we al veel mensen geholpen bij het afvallen in Best. Daarnaast kan ons team je ook trainen als je wellicht rugklachten hebt, specifiek een aantal probleemzones wilt aanpakken of als je andere wensen hebt. Ons team –bestaande uit Michael Annet en Nicki- zijn breed opgeleid en altijd enthousiast. Hierdoor zijn we in staat om van de trainingen een feestje te maken waarbij de kilo’s er af vliegen! En hoewel dat soms hard werken is, proberen we altijd creatief te zijn qua oefeningen en voedingsschema. Wil je meer informatie? Bekijk dan eens onze website of plan direct een gratis proefles in.

Gratis proefles!

Wat kun je van ons verwachten?

Persoonlijke aanpak

We bieden complete levensstijlverbetering door persoonlijke begeleiding in sport en voeding.

Doelgroep & sfeer

Personal training voor iedereen in onze sfeervolle privéstudio in Oirschot.

Expertise & ervaring

Gecertificeerde trainers met uitgebreide kennis in fitness en voeding, continu in ontwikkeling voor optimale begeleiding.