Skip to main content

Referenties

Kim Meeuwissen

Trainen met ME is een feestje. De trainingen zijn professioneel, kundig, en pittig! Er wordt heel goed gekeken wat je nodig hebt en een plan van aanpak op maat gemaakt. De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen! Ik ben mentaal zo geroeid en ga nu voor nieuwe doelen samen met Michael!

Storm van de Ven

Afgelopen 3 maanden super fijn getraind met Michael. Erg tevreden met het behaalde resultaat. Ook heel leuk begeleid & gevarieerde trainingen.

Channou Gras

Ik ben de afgelopen 6 maanden onder begeleiding geweest bij ME-Training! Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik dit jaar gemaakt heb. Bedankt voor alles!

Je krijgt een ontzettende persoonlijke (en gezellige) begeleiding, geen vraag is te gek. Ik voelde me vanaf het begin af aan ontzettend welkom en thuis bij me-training

Janneke van Bergen

Al langere tijd was mijn grote wens om wat kilo’s kwijt te raken. Zoals velen zullen herkennen begon ik goed op maandag, maar was op dinsdag de motivatie alweer ver te zoeken. Dit veranderde vanaf het moment dat ik mijzelf aanmeldde voor een proefles.
Door alle hulp ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Bart Vogels

Vanaf het eerste moment wist ik dat dit was wat ik zocht. Persoonlijk, duidelijke doelen en geen poespas. Het Voeding schema bevatte producten welke ik al dagelijks gebruik met aanvulling van gezondere producten en andere hoeveelheden. Zo was het makkelijk vol te houden en voelde het niet als een dieet. Dit resulteerde in -12kg!

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Erg geïnteresseerd in het behalen van mijn doelen en het heeft me erg gemotiveerd om door te zetten. Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Ties Meeuwissen

Juiste begeleiding ! een mooi resultaat behaald, 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Me Training Sport & Voeding ! De trainingen worden uitgevoerd met creatieve oefeningen naar wens. de tijd vliegt, voor dat je het weet is er 7,5 kilo af ?

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad van Michael. Dit in de vorm van een trainingsschema en een voedingsschema. Mijn persoonlijke doel om spiermassa (gewicht) op te bouwen was binnen mum van tijd bereikt. Ik ben nu bezig met droogtrainen, waarvoor ik een aangepast voedingsschema heb gekregen, Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Marly Gruyters

Ik heb 2 maanden samen getraind met Michael. Ik was mijn ruggengraat kwijt en had geen zin meer om te sporten en er waren wat kilo’s bijgekomen die ik er zelf maar niet af kreeg, samen met hem heb ik doelen gesteld en die iedere week besproken en bekeken of we die moesten bijstellen of zo door moesten gaan. Het Voedingsschema bevatte producten die ik al dagelijks gebruik en lekker vind met aanvulling van gezondere producten en andere hoeveelheden. Zo was het makkelijk vol te houden voor mij.

Sharon van Luijt

Goede coaching, eerlijk en goed advies. Leuke en afwisselende trainingen. Zeker de moeite waard om met hem aan de slag te gaan om je doel te bereiken. Ik zeg doen!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier. Het waren 12 heerlijke trainingen. Dank je wel Michael!

Renate Janssens

6 weken na mijn 2de zwangerschap ben ik met Michael gestart. Ik wilde 12 kilo afvallen en mijn conditie weer terug krijgen. Met een voedingsschema waar iedereen in mee kon, Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken, 12 kilo af te vallen. Maar belangrijker nog, de juiste motivatie terug te brengen in zowel het voedingspatroon als in het sporten. Wat mij opviel zowel tijdens als na mijn intake gesprek was de gedrevenheid en de kennis van Michael. Ik was per slot van rekening net bevallen, maar hierin wist Michael met de juiste kennis mij goed te begeleiden en te coachen.

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.
Goede professionele begeleiding qua voeding en training door alle trainers daar! Het stukje persoonlijke begeleiding merk je ook goed, ze stemmen dat echt goed af per persoon en wat je nodig. Zeker aan te raden voor iedereen!

Floor Weber

1,5 jaar lang heb ik bij Michael getraind. Via google ben ik bij Michael terechtgekomen en na het lezen van positieve recensies heb ik me aangemeld. Ik had al verschillende dingen geprobeerd maar toch lukte het me niet. In korte tijd zag ik al resultaat door het voedingsschema wat Michael had opgesteld en 2 x per week bij hem trainen. Mijn conditie ging vliegensvlug omhoog en ik zat goed in mijn vel. Ik ben super blij dat ik de keuze heb gemaakt!

Merle den Ouden

Het begon met een intake gesprek waarin meteen te merken was dat de trainers enthousiast worden van hun werk. Dat maakt de stap om echt te gaan sporten een stuk makkelijker. Dit enthousiasme is iedere training opnieuw te merken. Er hangt een erg professionele en gezellige sfeer. Alle trainers maken een praatje en weten ook hoe het gaat in de ontwikkeling ondanks dat ze jou niet trainen. Super fijn zo’n betrokken team!

Laura Beekmans

Ik heb een aantal jaar bij Michael getraind en heb dit altijd met veel plezier gedaan. Hij haalt het beste in je naar boven en blijft je motiveren tot het eind. Er was altijd veel variatie wat betreft oefeningen en deze waren op maat bij wat je kunt. Bedankt voor alle productieve dinsdagochtenden Michael! Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Annemieke & Haico Peijnenburg – Daas

In mei gestart bij Michael samen met mijn man. Mijn man wilde nu eindelijk echt stoppen met roken. Maar dit keer zonder kg aan te komen. Ik wilde graag klaar zijn voor de marathon van Athene maar er zaten 4 kg in de weg. Ik was niet te dik, maar net dat randje bij mijn buik zou wel t verschil kunnen maken in Athene. Inmiddels is t november mijn man is nog steeds gestopt met roken en dit zonder kg aan te zijn gekomen. Ik heb gisteren de marathon in Athene gelopen in 4 uur 14 minuten! Dit omdat ik inmiddels 8 kg lichter ben en 14 cm rondom mijn buik kwijt ben. En met veel meer kracht in mijn benen.

Luuk Priem

Vijf maanden geleden begonnen bij Michael, met als doel afvallen, tot op heden nog geen moment spijt van gehad. Vanaf de eerste dag goede begeleiding gehad met een duidelijk plan en voedingsschema wat resulteerde in een verlies van ca. 11kg.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Michael is een heel prettig en professioneel persoon om mee te sporten. Voor ons is hij de stok achter de deur, hij denkt graag mee en is heel flexibel. Hij is op de hoogte en blijft zijn kennis van sport en voeding bijschaven door middel van cursussen en trainingen. Boven alles zorgt hij ervoor dat het sporten leuk blijft. Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader! Michael, bedankt!

Jeroen van Aarle

1,5 jaar geleden ben ik gestart bij ME training door een online advertentie. Tijdens de trainingen werk je hard om je resultaten te behalen maar is er ook ruimte voor een grapje. De balans daarin is zeer goed en heb de trainingen altijd als zeer prettig ervaren. Een van de grootste kwaliteiten van Michael is: luisteren. Hij luistert in allertijden naar je zodat je samen je doelen gaat behalen!

Hannah van Gestel

ME training is een ontzettend fijn en persoonlijk bedrijf. Je krijgt tijdens je workout de volledige aandacht. De voeding schema’s zijn makkelijke producten die je gewoonlijk ook al eet en je sport schema word goed aangepast naar je kunnen en wensen. Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat. Dankzij Michael heb ik stappen kunnen zetten die ik anders niet had genomen en daar ben ik zeer dankbaar voor!