Skip to main content

Referenties

Trainen met ME is een feestje. De trainingen zijn professioneel, kundig, en pittig! Er wordt heel goed gekeken wat je nodig hebt en een plan van aanpak op maat gemaakt. De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen! Ik ben mentaal zo geroeid en ga nu in 2021 voor nieuwe doelen samen met Michael!

Kim Meeuwissen

Ik ben de afgelopen 6 maanden onder begeleiding geweest bij Annet! Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Je krijgt een ontzettende persoonlijke (en gezellige) begeleiding, geen vraag is te gek. Ik voelde me vanaf het begin af aan ontzettend welkom en thuis bij me-training


Channou Gras

Door de bourgondische levensstijl welke ik heb waren er de afgelopen jaren stiekem nogal wat kilo’s bijgekomen. De lockdown tijdens de Corona had daar ook zijn bijdrage aan mee geleverd. Er moest iets gebeuren. Na lang wikken en wegen de stoute (sport)schoenen aangetrokken en contact gezocht met Michael.

Vanaf het eerste moment wist ik dat dit was wat ik zocht. Persoonlijk, duidelijke doelen en geen poespas. Het Voeding schema bevatte producten welke ik al dagelijks gebruik met aanvulling van gezondere producten en andere hoeveelheden. Zo was het makkelijk vol te houden en voelde het niet als een dieet.

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg. Na deze periode zijn we overgestapt naar 1 keer in de week trainen om het gewicht zo te houden, met een positief resultaat.

Bart Vogels

Juiste begeleiding ! een mooi resultaat behaald, 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Me Training Sport & Voeding ! De trainingen worden uitgevoerd met creatieve oefeningen naar wens. de tijd vliegt, voor dat je het weet is er 7,5 kilo af ?

Ties Meeuwissen

Ik heb 2 maanden samen getraind met Michael. Ik was mijn ruggengraat kwijt en had geen zin meer om te sporten en er waren wat kilo’s bijgekomen die ik er zelf maar niet af kreeg, samen met hem heb ik doelen gesteld en die iedere week besproken en bekeken of we die moesten bijstellen of zo door moesten gaan. Het Voedingsschema bevatte producten die ik al dagelijks gebruik en lekker vind met aanvulling van gezondere producten en andere hoeveelheden. Zo was het makkelijk vol te houden voor mij. Ik ben vegetariër en eet geen zuivel en dat bleek geen enkel probleem te zijn.

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven. Ik sport nu weer en ben strakker en na de laatste les kreeg ik nog een e-mail met een sportschema toegestuurd en als ik nog vragen heb kan ik hem contacten erg prettig.

Marly Gruyters

Goede coaching, komt zijn afspraken altijd na. De voedingsschema’s worden aangepast aan de klant en zorgen voor een erg goed resultaat!

Harm van Heerebeek

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier. Het waren 12 heerlijke trainingen. Dank je wel Michael!

Jamie Lalihuta

Fijne begeleiding daardoor snelle resultaten!

Julia van der Heijden

Annet heeft me enorm geholpen om doelen te stellen en te behalen. Ik voel me fitter, sterker en heb meer uithoudingsvermogen. Dit had ik zonder haar niet voor elkaar gekregen omdat ik nog nooit krachttraining had gedaan en niet had geweten waar ik moest beginnen. Annet wist me iedere training te motiveren en begreep het ook als het een keer wat minder goed ging. Dus super bedankt! ? Echt een aanrader als je fitter en gezonder wil worden!

Marlin de Bresser

Ondanks dat ik al redelijk wat uren sport, vond ik het lastig om na mijn zwangerschap weer op een gezond gewicht te komen. Door de begeleiding van Annet lukt het me nu wel. Naast het trainen heeft ze me geholpen met een voedingsschema. Dit schema is voor mij prima vol te houden en het geeft ruimte om er af en toe van af te wijken, zonder directe toename van mijn gewicht. Hoewel ik fitness altijd wat saai vond, is het met de afwisselende oefeningen en door het goede resultaat voor mij nu veel makkelijker om te blijven doen.

Evelien Leermakers

Afgelopen 3 maanden super fijn getraind met Michael. Erg tevreden met het behaalde resultaat. Ook heel leuk begeleid & gevarieerde trainingen.

Storm van de Ven

Drie maanden getraind met Annet. Professionele begeleiding, met steeds afwisselende training. Ik eet zelf veganistisch en het was voor Annet geen probleem een voedingsschema passend bij mijn levensstijl te maken. De trainingen waren voor mij echt iets om naar uit te kijken.

Fabienne van Rijthoven

Al langere tijd was mijn grote wens om wat kilo’s kwijt te raken. Zoals velen zullen herkennen begon ik goed op maandag, maar was op dinsdag de motivatie alweer ver te zoeken. Dit veranderde vanaf het moment dat ik mijzelf aanmeldde voor een proefles van Annet. Diezelfde dag belde ze nog op voor een afspraak en begon mijn rit om van een wens werkelijkheid te maken.

Samen met Annet sport ik twee keer in de week en zorgt zij voor een eigen voedingsschema.
Annet is een trainster die enorm motiveert, waardoor ik elke keer weer zin heb om samen te gaan sporten. Door deze motivatie gaat het stukje voeding vanzelf.

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Top coaching gehad! Erg geïnteresseerd in het behalen van mijn doelen en het heeft me erg gemotiveerd om door te zetten. Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad van Michael. Dit in de vorm van een trainingsschema en een voedingsschema. Mijn persoonlijke doel om spiermassa (gewicht) op te bouwen was binnen mum van tijd bereikt. Ik ben nu bezig met droogtrainen, waarvoor ik een aangepast voedingsschema heb gekregen, Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Goede coaching, eerlijk en goed advies. Leuke en afwisselende trainingen. Zeker de moeite waard om met hem aan de slag te gaan om je doel te bereiken.

Sharon van Luijt

Na 2 zwangerschappen wilde ik op een goede en gecontroleerde manier terug in vorm komen. 6 weken na mijn 2de zwangerschap ben ik met Michael gestart. Ik wilde 12 kilo afvallen en mijn conditie weer terug krijgen. Daarnaast was het belangrijk om een voedingsschema te krijgen waarin mijn oudste dochter en man mee konden doen. Met een voedingsschema waar iedereen in mee kon, Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken, 12 kilo af te vallen. Maar belangrijker nog, de juiste motivatie terug te brengen in zowel het voedingspatroon als in het sporten. Wat mij opviel zowel tijdens als na mijn intake gesprek was de gedrevenheid en de kennis van Michael. Ik was per slot van rekening net bevallen, maar hierin wist Michael met de juiste kennis mij goed te begeleiden en te coachen.

Renate Janssens

Goede en gezellige begeleiding op alle fronten!

Jamie Vullings