Skip to main content

Referenties

Trainen met ME is een feestje. De trainingen zijn professioneel, kundig, en pittig! Er wordt heel goed gekeken wat je nodig hebt en een plan van aanpak op maat gemaakt. De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen! Ik ben mentaal zo geroeid en ga nu in 2021 voor nieuwe doelen samen met Michael!

Kim Meeuwissen

Ik ben de afgelopen 6 maanden onder begeleiding geweest bij Annet! Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Je krijgt een ontzettende persoonlijke (en gezellige) begeleiding, geen vraag is te gek. Ik voelde me vanaf het begin af aan ontzettend welkom en thuis bij me-training

Channou Gras

Door de bourgondische levensstijl welke ik heb waren er de afgelopen jaren stiekem nogal wat kilo’s bijgekomen. De lockdown tijdens de Corona had daar ook zijn bijdrage aan mee geleverd. Er moest iets gebeuren. Na lang wikken en wegen de stoute (sport)schoenen aangetrokken en contact gezocht met Michael.

Vanaf het eerste moment wist ik dat dit was wat ik zocht. Persoonlijk, duidelijke doelen en geen poespas. Het Voeding schema bevatte producten welke ik al dagelijks gebruik met aanvulling van gezondere producten en andere hoeveelheden. Zo was het makkelijk vol te houden en voelde het niet als een dieet.

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg. Na deze periode zijn we overgestapt naar 1 keer in de week trainen om het gewicht zo te houden, met een positief resultaat.

Bart Vogels

Juiste begeleiding ! een mooi resultaat behaald, 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Me Training Sport & Voeding ! De trainingen worden uitgevoerd met creatieve oefeningen naar wens. de tijd vliegt, voor dat je het weet is er 7,5 kilo af ?

Ties Meeuwissen

Ik heb 2 maanden samen getraind met Michael. Ik was mijn ruggengraat kwijt en had geen zin meer om te sporten en er waren wat kilo’s bijgekomen die ik er zelf maar niet af kreeg, samen met hem heb ik doelen gesteld en die iedere week besproken en bekeken of we die moesten bijstellen of zo door moesten gaan. Het Voedingsschema bevatte producten die ik al dagelijks gebruik en lekker vind met aanvulling van gezondere producten en andere hoeveelheden. Zo was het makkelijk vol te houden voor mij. Ik ben vegetariër en eet geen zuivel en dat bleek geen enkel probleem te zijn.

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven. Ik sport nu weer en ben strakker en na de laatste les kreeg ik nog een e-mail met een sportschema toegestuurd en als ik nog vragen heb kan ik hem contacten erg prettig.

Marly Gruyters

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier. Het waren 12 heerlijke trainingen. Dank je wel Michael!

Jamie Lalihuta

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.
Goede professionele begeleiding qua voeding en training door alle trainers daar! Het stukje persoonlijke begeleiding merk je ook goed, ze stemmen dat echt goed af per persoon en wat je nodig.
Zeker aan te raden voor iedereen!

Davy Vaessen

In april ben ik begonnen met sporten bij ME-training. Het begon met een intake gesprek waarin meteen te merken was dat de trainers enthousiast worden van hun werk. Dat maakt de stap om echt te gaan sporten een stuk makkelijker.
Dit enthousiasme is iedere training opnieuw te merken. Er hangt een erg professionele en gezellige sfeer. Alle trainers maken een praatje en weten ook hoe het gaat in de ontwikkeling ondanks dat ze jou niet trainen. Super fijn zo’n betrokken team!
De trainingen zijn erg afwisselend en afgestemd op de ontwikkeling die je maakt. Ook met een blessure wordt rekening gehouden, er is zo weer een nieuwe oefening bedacht die wel kan.
Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Merle den Ouden

In mei gestart bij Michael samen met mijn man. Mijn man wilde nu eindelijk echt stoppen met roken. Maar dit keer zonder kg aan te komen. Ik wilde graag klaar zijn voor de marathon van Athene maar er zaten 4 kg in de weg. Ik was niet te dik, maar net dat randje bij mijn buik zou wel t verschil kunnen maken in Athene. Inmiddels is t november mijn man is nog steeds gestopt met roken en dit zonder kg aan te zijn gekomen. Ik heb gisteren de marathon in Athene gelopen in 4 uur 14 minuten! Dit omdat ik inmiddels 8 kg lichter ben en 14 cm rondom mijn buik kwijt ben. En met veel meer kracht in mijn benen.
Michael heeft ons met de juiste voedingsadviezen die we gewoon dagelijks met een jong gezin goed konden uitvoeren en persoonlijke coaching top geholpen en onze doelen zijn bereikt. Onze dank is groot.

Annemieke & Haico Peijnenburg - Daas

Michael is een heel prettig en professioneel persoon om mee te sporten. Voor ons is hij de stok achter de deur, hij denkt graag mee en is heel flexibel. Hij is op de hoogte en blijft zijn kennis van sport en voeding bijschaven door middel van cursussen en trainingen. Boven alles zorgt hij ervoor dat het sporten leuk blijft. Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader! Michael, bedankt!

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Afgelopen 3 maanden super fijn getraind met Michael. Erg tevreden met het behaalde resultaat. Ook heel leuk begeleid & gevarieerde trainingen.

Storm van de Ven

Al langere tijd was mijn grote wens om wat kilo’s kwijt te raken. Zoals velen zullen herkennen begon ik goed op maandag, maar was op dinsdag de motivatie alweer ver te zoeken. Dit veranderde vanaf het moment dat ik mijzelf aanmeldde voor een proefles van Annet. Diezelfde dag belde ze nog op voor een afspraak en begon mijn rit om van een wens werkelijkheid te maken.

Samen met Annet sport ik twee keer in de week en zorgt zij voor een eigen voedingsschema.
Annet is een trainster die enorm motiveert, waardoor ik elke keer weer zin heb om samen te gaan sporten. Door deze motivatie gaat het stukje voeding vanzelf.

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Top coaching gehad! Erg geïnteresseerd in het behalen van mijn doelen en het heeft me erg gemotiveerd om door te zetten. Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad van Michael. Dit in de vorm van een trainingsschema en een voedingsschema. Mijn persoonlijke doel om spiermassa (gewicht) op te bouwen was binnen mum van tijd bereikt. Ik ben nu bezig met droogtrainen, waarvoor ik een aangepast voedingsschema heb gekregen, Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Goede coaching, eerlijk en goed advies. Leuke en afwisselende trainingen. Zeker de moeite waard om met hem aan de slag te gaan om je doel te bereiken.

Sharon van Luijt

Na 2 zwangerschappen wilde ik op een goede en gecontroleerde manier terug in vorm komen. 6 weken na mijn 2de zwangerschap ben ik met Michael gestart. Ik wilde 12 kilo afvallen en mijn conditie weer terug krijgen. Daarnaast was het belangrijk om een voedingsschema te krijgen waarin mijn oudste dochter en man mee konden doen. Met een voedingsschema waar iedereen in mee kon, Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken, 12 kilo af te vallen. Maar belangrijker nog, de juiste motivatie terug te brengen in zowel het voedingspatroon als in het sporten. Wat mij opviel zowel tijdens als na mijn intake gesprek was de gedrevenheid en de kennis van Michael. Ik was per slot van rekening net bevallen, maar hierin wist Michael met de juiste kennis mij goed te begeleiden en te coachen.

Renate Janssens

1,5 jaar lang heb ik bij Michael getraind. Via google ben ik bij Michael terechtgekomen en na het lezen van positieve recensies heb ik me aangemeld. In eerste instantie voor conditie opbouw en hulp bij afvallen. Ik had al verschillende dingen geprobeerd maar toch lukte het me niet. In korte tijd zag ik al resultaat door het voedingsschema wat Michael had opgesteld en 2 x per week bij hem trainen. Mijn conditie ging vliegensvlug omhoog en ik zat goed in mijn vel.
Ik ben super blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar Michael te gaan, hij weet wanneer hij je serieus moet aanspreken, maar weet de trainingen ook super leuk te maken.

Floor Weber

Ik heb een aantal jaar bij Michael getraind en heb dit altijd met veel plezier gedaan. Hij haalt het beste in je naar boven en blijft je motiveren tot het eind. Er was altijd veel variatie wat betreft oefeningen en deze waren op maat bij wat je kunt. Bedankt voor alle productieve dinsdagochtenden Michael!
Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training! Het kost misschien wat meer als een sportschool abonnement, maar als je een goede motivatie hebt, en het wil niet lukken bij de sportschool, dan kan je hier je doel bereiken met de juiste begeleiding!

Laura Beekmans

Vijf maanden geleden begonnen bij Michael, met als doel afvallen, tot op heden nog geen moment spijt van gehad. Vanaf de eerste dag goede begeleiding gehad met een duidelijk plan en voedingsschema wat resulteerde in een verlies van ca. 11kg.

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training! Het kost misschien wat meer als een sportschool abonnement, maar als je een goede motivatie hebt, en het wil niet lukken bij de sportschool, dan kan je hier je doel bereiken met de juiste begeleiding!

Luuk Priem

1,5 jaar geleden ben ik gestart bij ME training door een online advertentie. ME training heeft een aantal trainers, waaronder de eigenaar zelf; Michael. Tijdens de trainingen werk je hard om je resultaten te behalen maar is er ook ruimte voor een grapje. De balans daarin is zeer goed en heb de trainingen altijd als zeer prettig ervaren. Een van de grootste kwaliteiten van Michael is: luisteren. Hij luistert in allertijden naar je zodat je samen je doelen gaat behalen! Super bedankt !

Jeroen van Aarle

ME training is een ontzettend fijn en persoonlijk bedrijf. Je krijgt tijdens je workout de volledige aandacht. De voeding schema's zijn makkelijke producten die je gewoonlijk ook al eet en je sport schema word goed aangepast naar je kunnen en wensen. Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat. Dankzij Michael heb ik stappen kunnen zetten die ik anders niet had genomen en daar ben ik zeer dankbaar voor!

Hannah van Gestel