Skip to main content

Bedrijven

Is uw bedrijf op zoek naar verbetering van de gezondheid van medewerkers? Heeft u een trainer nodig die wekelijks uw medewerkers op een sportieve wijze uitdaagt? Of juist coaching op zaken als voeding, bewegen en stress? Er zijn tal van mogelijkheden voor zowel voor ZZP’ers als midden- en kleinbedrijf (mkb).

Sporten op (uw) locatie

U heeft een bedrijf die op zoek is naar een gespecialiseerde & enthousiaste trainer? Met een ruime hoeveelheid aan ervaring zijn veel dingen bespreekbaar. Wij kunnen u zowel ontvangen als op locatie komen. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek over de mogelijkheden en kansen!

Coaching & training

Hebben uw medewerkers behoefte aan mentale coaching t.a.v. voeding, leefstijl of bewegen? Wij gaan graag met ze in gesprek! Dit kan zowel 1 op 1 als in (kleine) groepen. Of wilt u medewerkers juist in beweging zetten door hen wekelijks training te laten krijgen? Ook dit kan zowel 1 op 1 als in kleine groepen, op uw locatie of in onze studio te Oirschot.

Wist u dat de kosten zakelijk aftrekbaar zijn?


    Referenties

    Het afgelopen jaar zijn wij vanuit ons bedrijf, met het hele team, een sportcoachingstraject gestart met ME Training. Hierbij zijn wij heel bewust geworden het het belang van vitaliteit op de werkvloer. Michael heeft ons hierbij weten te motiveren om het uiterste uit onze sportsessies te halen. Een dikke aanrader en een goed begin van de dag!

    Bas Rooijakkers

    Als onderdeel van VITALEGRAND verzorgt ME Training sportsessies op onze bedrijfslocaties. Zo'n 15 enthousiaste collega's sporten 1 keer per week samen onder leiding van een Michael of iemand van zijn team. De professionele begeleiding is super! Zij weten goed te motiveren en zorgen ervoor dat iedereen er plezier in heeft!

    Ellen Snaphaan