Skip to main content

Afvallen Boxtel

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Heb je alle diëten al geprobeerd maar vind je het lastig om (blijvend) resultaat te boeken? Of wil je graag op een gezonde en verantwoorde manier gewicht verliezen zonder gebruik te maken van crashdiëten of dure shakes? Maak dan kennis met ME Training. Je streefgewicht bereiken lukt namelijk wel met de hulp van het enthousiaste team van ME Training.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Daarnaast bekijken we je voedingspatroon graag eens kritisch. De combinatie van trainen en gezond eten zorgt er namelijk voor dat jij snel kilo’s kwijtraakt én er af houdt. En een resultaat waar je op lange termijn wat aan hebt, dat is natuurlijk de wens van iedereen! Laat je daarom inspireren, coachen en motiveren door het enthousiaste team van ME Training.

Snel afvallen Boxtel

Snel afvallen Boxtel is misschien precies wat je wilt als je een bruiloft of vakantie op de planning hebt staan of nu eindelijk eens van de laatste zwangerschapskilo’s af wilt. Een begin maken met afvallen is echter soms moeilijk en veel mensen hebben last van een paar kilo’s die maar blijven plakken. Juist bij deze problemen kan ME Training je goed helpen. Wij kijken namelijk kritisch naar je sportschema en voedingspatroon en zullen meteen zien op welke punten jij je levensstijl kunt verbeteren. Het resultaat? Dat is snel afvallen én daarna zonder al te veel moeite de kilo’s er af houden.

Durf te dromen: afvallen in Boxtel en meer

Wil je meer weten over afvallen in Boxtel? Kijk dan eens op onze website. Hier maak je kennis met ons enthousiaste team en kun je meer lezen over onze visie en werkwijze. Zo kunnen we je ook thuis of buiten trainen als je het lastig vindt om naar de sportschool te komen. Daarnaast zijn we flexibel en helpen we je met het bereiken van verschillende doelen. Misschien wil je na het afvallen wel gaan werken aan je conditie of gaan trainen voor een marathon! Durf te dromen en ME Training staat voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan.

Gratis proefles!