Skip to main content

Afvallen Boxtel

Heb je alle diëten al geprobeerd maar vind je het lastig om (blijvend) resultaat te boeken? Of wil je graag op een gezonde en verantwoorde manier gewicht verliezen zonder gebruik te maken van crashdiëten of dure shakes? Maak dan kennis met ME Training. Je streefgewicht bereiken lukt namelijk wel met de hulp van het enthousiaste team van ME Training.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Daarnaast bekijken we je voedingspatroon graag eens kritisch. De combinatie van trainen en gezond eten zorgt er namelijk voor dat jij snel kilo’s kwijtraakt én er af houdt. En een resultaat waar je op lange termijn wat aan hebt, dat is natuurlijk de wens van iedereen! Laat je daarom inspireren, coachen en motiveren door het enthousiaste team van ME Training.

Snel afvallen Boxtel

Snel afvallen Boxtel is misschien precies wat je wilt als je een bruiloft of vakantie op de planning hebt staan of nu eindelijk eens van de laatste zwangerschapskilo’s af wilt. Een begin maken met afvallen is echter soms moeilijk en veel mensen hebben last van een paar kilo’s die maar blijven plakken. Juist bij deze problemen kan ME Training je goed helpen. Wij kijken namelijk kritisch naar je sportschema en voedingspatroon en zullen meteen zien op welke punten jij je levensstijl kunt verbeteren. Het resultaat? Dat is snel afvallen én daarna zonder al te veel moeite de kilo’s er af houden.

Durf te dromen: afvallen in Boxtel en meer

Wil je meer weten over afvallen in Boxtel? Kijk dan eens op onze website. Hier maak je kennis met ons enthousiaste team en kun je meer lezen over onze visie en werkwijze. Zo kunnen we je ook thuis of buiten trainen als je het lastig vindt om naar de sportschool te komen. Daarnaast zijn we flexibel en helpen we je met het bereiken van verschillende doelen. Misschien wil je na het afvallen wel gaan werken aan je conditie of gaan trainen voor een marathon! Durf te dromen en ME Training staat voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan.

Gratis proefles!