Skip to main content

Afvallen Oirschot

Afvallen is niet altijd even makkelijk. Zo heb je misschien weinig motivatie om naar de sportschool te gaan, is een streng dieet haast niet vol te houden of merk je (ondanks je pogingen) weinig resultaat op de weegschaal. Gelukkig is ME Training de specialist in afvallen Oirschot.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Wij hebben een ruime ervaring met het opstellen van trainings- en voedingsschema’s en kunnen op een creatieve, leuke en bovenal effectieve manier jou helpen bij het afvallen en fit worden. Tot slot weten we je te motiveren en te coachen, ook als je het even zwaar hebt.

Snel afvallen Oirschot met behulp van ME Training

Snel afvallen Oirschot met behulp van ME Training is geschikt voor zowel jong als oud. En of je nu wel of geen ervaring hebt met sporten: wij maken onze training helemaal op maat. Dit doen we door eerst uitgebreid kennis te maken en goed te luisteren naar jouw wensen. Maak je dus ook geen zorgen als je de stap om te gaan sporten groot vindt. Een personal trainer kan je hier juist heel goed bij helpen en je een duwtje in de goede richting geven. Samen maken wij een begin en gaan we een gezonde en fitte toekomst tegemoet!

Meer informatie over afvallen in Oirschot

Wil je meer informatie over afvallen in Oirschot? Neem dan eens een kijkje op de website van ME Training. Hier wordt ons team kort aan je voorgesteld en kun je meer lezen over onze visie en werkwijze. Daarnaast raden we je aan om klantenervaringen te lezen en onze social media te bekijken. Zo krijg je een goed beeld van ons bedrijf. Ben je enthousiast geworden en wil jij zo snel mogelijk een gezond gewicht bereiken? Contacteer ons dan via de e-mail, telefoon of de website. We geven je graag meer informatie of kunnen een afspraak maken voor een gratis proefles.

Gratis proefles!