Skip to main content

Afvallen Son en Breugel

Een gezond gewicht is belangrijk voor je gezondheid. Zo verlaag je de kans op hart- en vaatziektes en kom je over het algemeen beter in je vel te zitten. Als je fit bent heb je bovendien meer energie en voel je je vrolijker. Afvallen is echter niet altijd even makkelijk.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Tijdgebrek, weinig motivatie, onrealistische diëten of andere problemen staan ons namelijk in de weg. ME Training helpt je daarom bij het bereiken van je doelen. Afvallen Son en Breugel, je streefgewicht bereiken en fit worden was nog nooit zo makkelijk dankzij de effectieve succesformule van ME Training.

Snel afvallen Son en Breugel

Snel afvallen Son en Breugel wordt werkelijkheid zodra je begint met de personal training van ME Training. Naast dat wij een sportschema op maat maken, kijken we ook uitgebreid naar je eetpatroon. Door kleine en eenvoudige aanpassingen kun jij lekker én gezond eten. En iedereen weet dat de combinatie van sporten en gezond eten er voor zorgt dat de extra kilo’s snel verdwijnen. Wist je bovendien al dat ME Training ook een levensstijlcoach is? Zo coachen we je op alle gebieden tijdens je afvalproces en zorgen we er voor dat jij gaat stralen. Van binnen én van buiten!

Afvallen in Son en Breugel met hulp van Michael, Annet & Nicki

Afvallen in Son en Breugel doe je met hulp van Michael, Annet & Nicki van ME Training. Michael, Annet & Nicki zijn drie enthousiaste doorzetters die jou graag helpen bij het bereiken van je doelen. Heb je eenmaal je streefgewicht bereikt? Dan helpen we jou bij het maken van een sportschema of kunnen we verder trainen voor een volgend doel. We helpen je namelijk niet alleen bij afvallen, maar kunnen ook samen werken aan je conditie, kracht en spiermassa. Kijk voor meer informatie op onze website of neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Gratis proefles!