Skip to main content

Afvallen Son en Breugel

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Een gezond gewicht is belangrijk voor je gezondheid. Zo verlaag je de kans op hart- en vaatziektes en kom je over het algemeen beter in je vel te zitten. Als je fit bent heb je bovendien meer energie en voel je je vrolijker. Afvallen is echter niet altijd even makkelijk.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Tijdgebrek, weinig motivatie, onrealistische diëten of andere problemen staan ons namelijk in de weg. ME Training helpt je daarom bij het bereiken van je doelen. Afvallen Son en Breugel, je streefgewicht bereiken en fit worden was nog nooit zo makkelijk dankzij de effectieve succesformule van ME Training.

Snel afvallen Son en Breugel

Snel afvallen Son en Breugel wordt werkelijkheid zodra je begint met de personal training van ME Training. Naast dat wij een sportschema op maat maken, kijken we ook uitgebreid naar je eetpatroon. Door kleine en eenvoudige aanpassingen kun jij lekker én gezond eten. En iedereen weet dat de combinatie van sporten en gezond eten er voor zorgt dat de extra kilo’s snel verdwijnen. Wist je bovendien al dat ME Training ook een levensstijlcoach is? Zo coachen we je op alle gebieden tijdens je afvalproces en zorgen we er voor dat jij gaat stralen. Van binnen én van buiten!

Afvallen in Son en Breugel met hulp van Michael, Annet & Nicki

Afvallen in Son en Breugel doe je met hulp van Michael, Annet & Nicki van ME Training. Michael, Annet & Nicki zijn drie enthousiaste doorzetters die jou graag helpen bij het bereiken van je doelen. Heb je eenmaal je streefgewicht bereikt? Dan helpen we jou bij het maken van een sportschema of kunnen we verder trainen voor een volgend doel. We helpen je namelijk niet alleen bij afvallen, maar kunnen ook samen werken aan je conditie, kracht en spiermassa. Kijk voor meer informatie op onze website of neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Gratis proefles!

Wat kun je van ons verwachten?

Persoonlijke aanpak

We bieden complete levensstijlverbetering door persoonlijke begeleiding in sport en voeding.

Doelgroep & sfeer

Personal training voor iedereen in onze sfeervolle privéstudio in Oirschot.

Expertise & ervaring

Gecertificeerde trainers met uitgebreide kennis in fitness en voeding, continu in ontwikkeling voor optimale begeleiding.