Skip to main content

Bootcamp Oirschot

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Bootcamp Oirschot is de manier om jouw (sportieve) doelen te behalen én lekker buiten bezig te zijn. Wat is er immers fijner dan buiten in het zonnetje sporten? Bij ME Training organiseren we uitdagende bootcamplessen in teamverband. Samen sporten is namelijk gezellig en werkt motiverend. Daarnaast is het een leuke manier om nieuwe mensen en een sportbuddy te leren kennen.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Onze lessen zijn toegankelijk voor sporters van alle niveaus. De training kan namelijk makkelijk worden aangepast aan jouw conditie en doelen. Tijdens de afwisselende trainingen richten we ons op het verbeteren van jouw kracht en conditie. Wedden dat je binnen no time resultaat merkt?

Personal training en bootcampen Oirschot

Bij ME Training organiseren we personal training en bootcampen Oirschot. Tijdens de personal training kijken we naar jouw doelen, wensen en conditie. We passen de training volledig aan op jouw persoonlijke doelen. Bootcampen is iets minder persoonlijk maar wel een super gezellige en leuke manier om fit te worden. Wij weten zeker dat het team een stok achter de deur vormt. De bootcamplessen vinden elke zaterdagochtend plaats. Uiteraard kun je het bootcampen ideaal combineren met onze personal training, jouw eigen bezoekjes aan de sportschool of andere sportlessen. Misschien leer je tijdens het bootcampen wel iemand kennen die samen met jou wil sporten.

Meer weten over bootcamp in Oirschot?

Wil je meer weten over bootcamp in Oirschot? Kijk dan rond op onze website. Hier vind je praktische informatie over ons, onze lessen en onze visie. Zo kun je bij ons ook terecht voor voedingsadvies en andere tips voor een gezonde en fitte lifestyle. Heb je een vraag of wil je direct een gratis proefles aanvragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Je bereikt ME Training uit Oirschot via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. We hopen je snel te mogen begroeten tijdens onze bootcamplessen!

Gratis proefles!