Skip to main content

Bootcamp Oirschot

Bootcamp Oirschot is de manier om jouw (sportieve) doelen te behalen én lekker buiten bezig te zijn. Wat is er immers fijner dan buiten in het zonnetje sporten? Bij ME Training organiseren we uitdagende bootcamplessen in teamverband. Samen sporten is namelijk gezellig en werkt motiverend. Daarnaast is het een leuke manier om nieuwe mensen en een sportbuddy te leren kennen.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Onze lessen zijn toegankelijk voor sporters van alle niveaus. De training kan namelijk makkelijk worden aangepast aan jouw conditie en doelen. Tijdens de afwisselende trainingen richten we ons op het verbeteren van jouw kracht en conditie. Wedden dat je binnen no time resultaat merkt?

Personal training en bootcampen Oirschot

Bij ME Training organiseren we personal training en bootcampen Oirschot. Tijdens de personal training kijken we naar jouw doelen, wensen en conditie. We passen de training volledig aan op jouw persoonlijke doelen. Bootcampen is iets minder persoonlijk maar wel een super gezellige en leuke manier om fit te worden. Wij weten zeker dat het team een stok achter de deur vormt. De bootcamplessen vinden elke zaterdagochtend plaats. Uiteraard kun je het bootcampen ideaal combineren met onze personal training, jouw eigen bezoekjes aan de sportschool of andere sportlessen. Misschien leer je tijdens het bootcampen wel iemand kennen die samen met jou wil sporten.

Meer weten over bootcamp in Oirschot?

Wil je meer weten over bootcamp in Oirschot? Kijk dan rond op onze website. Hier vind je praktische informatie over ons, onze lessen en onze visie. Zo kun je bij ons ook terecht voor voedingsadvies en andere tips voor een gezonde en fitte lifestyle. Heb je een vraag of wil je direct een gratis proefles aanvragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Je bereikt ME Training uit Oirschot via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. We hopen je snel te mogen begroeten tijdens onze bootcamplessen!

Gratis proefles!