Skip to main content

Fitness Best

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

ME Training is de leukste fitness Best en omgeving. Bij ons is iedereen van harte welkom om aan zijn of haar doelen te werken. Zowel één op één als in teamverband zorgen we er voor dat jij je resultaat behaalt.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

We helpen jou op weg naar een gelukkiger leven door niet alleen samen te trainen, maar je gehele levensstijl onder de loep te nemen. Zo heeft je voedingspatroon een grote invloed op hoe je je voelt en hoe fit je bent. Onze ervaren en enthousiaste trainers denken graag met je mee en verzorgen trainingen op maat. Zowel op onze sportschool als buiten of bij jou thuis!

Fitnessen Best op je eigen niveau

Voordat we beginnen met fitnessen Best nodigen we je graag uit voor een intake. Tijdens de intake kunnen we jouw wensen en doelen bespreken. Afvallen, kracht en conditie verbeteren of simpelweg beter in je vel zitten: alles is mogelijk. Je sport bij ons altijd op je eigen niveau. Tussendoor zullen we regelmatig coaching sessies organiseren waarin we je vooruitgang bespreken. Ook zullen we je tussendoor wegen en meten. Zo houden we precies bij hoe het sporten gaat en aan welke punten we wellicht nog wat aandacht kunnen besteden.

Proefles bij onze fitness in Best

Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze trainingen en visie? Lees dan verder op de website of neem direct contact met ons op. Je bereikt het team van ME Training via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Via onze website kun je tevens direct een gratis proefles aanvragen. Kom gezellig een keertje trainen in onze fitness in Best en maak kennis met onze trainers. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en mogelijkheden. We hopen je snel terug te zien bij ME Training!

Gratis proefles!