Skip to main content

Fitness Best

ME Training is de leukste fitness Best en omgeving. Bij ons is iedereen van harte welkom om aan zijn of haar doelen te werken. Zowel één op één als in teamverband zorgen we er voor dat jij je resultaat behaalt.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

We helpen jou op weg naar een gelukkiger leven door niet alleen samen te trainen, maar je gehele levensstijl onder de loep te nemen. Zo heeft je voedingspatroon een grote invloed op hoe je je voelt en hoe fit je bent. Onze ervaren en enthousiaste trainers denken graag met je mee en verzorgen trainingen op maat. Zowel op onze sportschool als buiten of bij jou thuis!

Fitnessen Best op je eigen niveau

Voordat we beginnen met fitnessen Best nodigen we je graag uit voor een intake. Tijdens de intake kunnen we jouw wensen en doelen bespreken. Afvallen, kracht en conditie verbeteren of simpelweg beter in je vel zitten: alles is mogelijk. Je sport bij ons altijd op je eigen niveau. Tussendoor zullen we regelmatig coaching sessies organiseren waarin we je vooruitgang bespreken. Ook zullen we je tussendoor wegen en meten. Zo houden we precies bij hoe het sporten gaat en aan welke punten we wellicht nog wat aandacht kunnen besteden.

Proefles bij onze fitness in Best

Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze trainingen en visie? Lees dan verder op de website of neem direct contact met ons op. Je bereikt het team van ME Training via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Via onze website kun je tevens direct een gratis proefles aanvragen. Kom gezellig een keertje trainen in onze fitness in Best en maak kennis met onze trainers. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en mogelijkheden. We hopen je snel terug te zien bij ME Training!

Gratis proefles!