Skip to main content

Fitness Oirschot

ME Training is een fitness Oirschot waar we net een stapje verder gaan dan de meeste sportscholen. Bij ons kun je namelijk niet alleen trainen, maar ook je gehele levensstijl verbeteren. Ons doel is om jou te motiveren en te coachen op weg naar een gelukkig, gezond en fit leven.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Onze werkwijze hierbij is uitgebreid en zeer persoonlijk. Zo houden we een intake waarbij we jouw doelen en wensen bespreken. Vervolgens maken we een plan van aanpak. Dit houdt niet alleen in dat we een trainingsschema voor je maken, maar ook dat we kijken naar je voedingspatroon en mentale gezondheid.

Fitnessen Oirschot waar en wanneer jij maar wilt

Fitnessen Oirschot kan waar en wanneer jij dat maar wilt. Zo kun je bij ons op de sportschool langskomen, maar kunnen we ook buiten of bij jou thuis trainen. Dit is ideaal als je een stok achter de deur nodig hebt, weinig tijd hebt om naar de sportschool te reizen of als je je niet zo op je gemak voelt in de sportschool. De trainingen kunnen zowel één op één als in kleine groepen worden aangeboden. Personal training is effectief, motiverend en de beste manier om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Trainen in teamverband is gezellig, inspirerend en de leukste manier om fit te worden.

Meer weten over de fitness in Oirschot?

Onze fitness in Oirschot is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.00 uur ’s ochtends tot 22.30 uur ’s avonds. In het weekend werken wij in overleg. Zo kun je altijd sporten op een moment dat jou goed uitkomt. Heb je vragen of wil je meer weten over ons en onze trainingen? Neem dan contact met ons op via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Via de website kun je bovendien direct een proefles inplannen. De proefles is gratis, vrijblijvend en een goede manier om kennis te maken met ME Training!

Gratis proefles!