Skip to main content

ME Training

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Ben je klaar om een positieve verandering in je leven te maken? Bij ME Training begrijpen we dat sporten en gezond eten voor sommigen een uitdaging lijken, maar we zijn hier om je te laten zien waarom deze stappen zo cruciaal zijn voor jouw welzijn.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Waarom Sporten Belangrijk is voor Iedereen

Sporten is niet alleen voor atleten. Het is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl die iedereen kan profiteren. Hier is waarom:

1. Boost je Energie: Door regelmatig te bewegen, verhoog je je energieniveau en voel je je alerter en productiever in het dagelijks leven.

2. Versterk je Geest: Sporten helpt niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Het vermindert stress, angst en verbetert je stemming.

3. Langer en Gezonder Leven: Onderzoeken tonen aan dat mensen die regelmatig sporten langer en gezonder leven.

4. Gewichtsbeheersing: Sporten helpt je om gewicht te verliezen en op peil te houden, terwijl het ook je stofwisseling stimuleert.

Gratis proefles

Wij Helpen Je Op Weg

Bij ME Training willen we je helpen om sporten en gezond eten in je leven te integreren, zelfs als je nog niet helemaal overtuigd bent. Onze benadering is:

1. Aangepast aan Jou: We begrijpen dat iedereen uniek is. Onze deskundige trainers ontwikkelen een programma dat past bij jouw behoeften en doelen.

2. Stap-voor-Stap Begeleiding: We nemen je mee door elke stap van je fitnessreis, van de basisprincipes tot meer geavanceerde oefeningen.

3. Motivatie en Ondersteuning: Ons team staat altijd voor je klaar om je te motiveren en te ondersteunen, zelfs op die dagen dat het moeilijk lijkt.

4. Gezond Eten Made Easy: We bieden ook begeleiding bij voeding, zodat je de juiste brandstof voor je lichaam kunt kiezen.

Gratis proefles

Jouw Gezondere Toekomst Begint Hier

Klaar om het belang van sporten te ontdekken en je leven te verbeteren? Sluit je aan bij ME Training en laat ons je helpen op weg naar een gezonder, gelukkiger en meer gebalanceerd leven. Je hoeft geen atleet te zijn om van de voordelen van sporten te genieten. Het begint met de eerste stap, en die kan vandaag nog worden gezet.