Skip to main content

Personal trainer Best

Ben je op zoek naar een personal trainer Best? Maak dan kennis met het enthousiaste team van ME Training. Bij ME Training draait het allemaal om persoonlijke aandacht én het bereiken van jouw doelen en wensen. Dit doen we door de training compleet aan jou aan te passen.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Daarnaast kunnen we je adviseren op andere punten. Zo zijn voeding en levensstijl minstens zo belangrijk. En of je nu wilt afvallen, aankomen, een gezonde levensstijl wilt ontwikkelen, een bepaalde sportprestatie wilt behalen of je conditie wilt verbeteren: bij ME Training staan we klaar om samen met jou te gaan knallen!

Personal training Best: een steuntje in de rug

Personal training Best is geschikt voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken tijdens het behalen van zijn (sportieve) doelen. Sommige doelen bereik je namelijk niet in je eentje. Daarnaast staat de personal trainer klaar om je te motiveren tijdens moeilijke momenten. Ook het op maat gemaakte sport- en voedingsschema is een belangrijk onderdeel van de personal training. Bij ME Training geloven we namelijk dat ieder persoon uniek is. Dit betekent dat er geen standaard training, dieet of levensstijl bestaat. Wij passen onze aanpak daarom volledig op jou en je wensen aan. Zo weet je zeker dat je een grote kans van slagen hebt.

ME Training is dé personal trainer in Best

ME Training is de personal trainer in Best en omstreken. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van de gezondheid verbeteren en helpen ook jou graag bij het bereiken van jouw sportieve doelen. Zo hebben wij, met behulp van onze succesvolle formule, al met tientallen sporters en niet-sporters indrukwekkende resultaten behaald. Wil je graag meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via de telefoon, e-mail, social media of het contactformulier op onze website. Tot slot kun je online een gratis proefles aanvragen. Graag tot snel!

Gratis proefles