Skip to main content

Personal trainer Best

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Ben je op zoek naar een personal trainer Best? Maak dan kennis met het enthousiaste team van ME Training. Bij ME Training draait het allemaal om persoonlijke aandacht én het bereiken van jouw doelen en wensen. Dit doen we door de training compleet aan jou aan te passen.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Daarnaast kunnen we je adviseren op andere punten. Zo zijn voeding en levensstijl minstens zo belangrijk. En of je nu wilt afvallen, aankomen, een gezonde levensstijl wilt ontwikkelen, een bepaalde sportprestatie wilt behalen of je conditie wilt verbeteren: bij ME Training staan we klaar om samen met jou te gaan knallen!

Personal training Best: een steuntje in de rug

Personal training Best is geschikt voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken tijdens het behalen van zijn (sportieve) doelen. Sommige doelen bereik je namelijk niet in je eentje. Daarnaast staat de personal trainer klaar om je te motiveren tijdens moeilijke momenten. Ook het op maat gemaakte sport- en voedingsschema is een belangrijk onderdeel van de personal training. Bij ME Training geloven we namelijk dat ieder persoon uniek is. Dit betekent dat er geen standaard training, dieet of levensstijl bestaat. Wij passen onze aanpak daarom volledig op jou en je wensen aan. Zo weet je zeker dat je een grote kans van slagen hebt.

ME Training is dé personal trainer in Best

ME Training is de personal trainer in Best en omstreken. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van de gezondheid verbeteren en helpen ook jou graag bij het bereiken van jouw sportieve doelen. Zo hebben wij, met behulp van onze succesvolle formule, al met tientallen sporters en niet-sporters indrukwekkende resultaten behaald. Wil je graag meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via de telefoon, e-mail, social media of het contactformulier op onze website. Tot slot kun je online een gratis proefles aanvragen. Graag tot snel!

Gratis proefles!