Skip to main content

Personal trainer Boxtel

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Hoe gezellig groepslessen of een bezoekje aan de sportschool ook kunnen zijn: soms is het niet voldoende om je doelen te bereiken. Bijvoorbeeld omdat je een op maat gemaakt sportschema wilt volgen met persoonlijke aandacht voor jou en je doelen.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Of omdat het voor jou praktischer om te sporten vanuit huis én op de uren die jou het beste uitkomen. Tot slot kan het zijn dat je een extra stok achter de deur nodig hebt om te gaan sporten. Een personal trainer Boxtel tackelt al deze problemen, en zorgt er voor dat jij je sportieve doelen gaat behalen!

Personal training Boxtel van ME Training

Met de personal training Boxtel van ME Training behaal jij je sportieve doelen. En welk doel je ook voor ogen hebt: ME Training helpt je graag. We hebben namelijk jarenlange ervaring met het trainen van sporters en niet-sporters. Dankzij onze ervaring, deskundigheid en liefde voor het vak hebben we dan ook een succesvolle formule ontwikkelt. Met behulp van deze formule lukt het veel mensen om gemotiveerd te blijven en te werken aan een gezonde levensstijl. Want naast dat trainen natuurlijk een belangrijk onderdeel is, schenken wij ook veel aandacht aan een gezond eetpatroon. En met deze combinatie, zul je zien dat je binnen no time je doel bereikt!

Jonge en bevlogen personal trainer in Boxtel

Het team van ME Training is jong en bevlogen. Wij houden van ons vak en willen ook andere mensen graag helpen om gezond en gelukkig te leven. Naast dat wij een personal trainer in Boxtel zijn, zijn wij daarom ook een levensstijlcoach. Wat dit precies inhoudt? Dat betekent dat we graag samen met jou kijken naar je levensstijl en doelen en de personal training hier volledig op aanpassen. Bovendien kunnen we je over verschillende onderwerpen adviseren. Aarzel dus niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie of om direct een gratis proefles aan te vragen.

Gratis proefles!