Skip to main content

Personal trainer Diessen

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Ben je op zoek naar een personal trainer Diessen? Maak dan kennis met het enthousiaste en professionele team van ME Training. Bij ons staan meerdere personal trainers klaar om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Doordat wij gespecialiseerd zijn in meerdere onderdelen (van afvallen tot aan meer spieren kweken), kunnen wij iedereen op weg helpen naar zijn doelen. Uiteraard zorgen we niet alleen voor creatieve en leuke trainingssessies, maar helpen we je ook buiten de trainingen om. Zo geven we je advies over je eetschema en plannen we regelmatig gesprekken in om te kijken hoe het gaat met jou en je doelstellingen.

Personal training Diessen: op maat gemaakte training

Personal training Diessen wordt op maat gemaakt. De persoonlijke begeleiding is ideaal als je een specifiek doel wilt behalen of als je wat extra aandacht wilt tijdens het sporten. Zo heb je misschien een stok achter de deur nodig die jou van de bank komt halen. De persoonlijke aandacht én de flexibiliteit zijn dan ook direct de grootste voordelen van personal training. Daarnaast kan de training plaatsvinden waar en wanneer jij dat het liefste wilt. Dit kan zowel tijdens kantooruren als in het weekend of in de avonden zijn. Qua locatie bepaal jij of je bij ons in Oirschot langskomt, we bij jou thuis sporten of dat we naar een buitenlocatie gaan.

Afspraak maken met de personal trainer in Diessen

Een afspraak maken met de personal trainer in Diessen kan via de website. Boek een gratis proefles of neem contact met ons op als je een vraag hebt. We staan je graag te woord. Op de website vind je meer informatie over ons team en onze specialiteiten. Lees direct onze referenties als je benieuwd bent wat andere mensen over ons te vertellen hebben. Tot slot is small group training een ideaal alternatief voor personal training. Zo sport je in een kleine groep op hetzelfde niveau én reken je op voldoende persoonlijke begeleiding.

Gratis proefles!