Skip to main content

Personal trainer Diessen

Ben je op zoek naar een personal trainer Diessen? Maak dan kennis met het enthousiaste en professionele team van ME Training. Bij ons staan meerdere personal trainers klaar om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Doordat wij gespecialiseerd zijn in meerdere onderdelen (van afvallen tot aan meer spieren kweken), kunnen wij iedereen op weg helpen naar zijn doelen. Uiteraard zorgen we niet alleen voor creatieve en leuke trainingssessies, maar helpen we je ook buiten de trainingen om. Zo geven we je advies over je eetschema en plannen we regelmatig gesprekken in om te kijken hoe het gaat met jou en je doelstellingen.

Personal training Diessen: op maat gemaakte training

Personal training Diessen wordt op maat gemaakt. De persoonlijke begeleiding is ideaal als je een specifiek doel wilt behalen of als je wat extra aandacht wilt tijdens het sporten. Zo heb je misschien een stok achter de deur nodig die jou van de bank komt halen. De persoonlijke aandacht én de flexibiliteit zijn dan ook direct de grootste voordelen van personal training. Daarnaast kan de training plaatsvinden waar en wanneer jij dat het liefste wilt. Dit kan zowel tijdens kantooruren als in het weekend of in de avonden zijn. Qua locatie bepaal jij of je bij ons in Oirschot langskomt, we bij jou thuis sporten of dat we naar een buitenlocatie gaan.

Afspraak maken met de personal trainer in Diessen

Een afspraak maken met de personal trainer in Diessen kan via de website. Boek een gratis proefles of neem contact met ons op als je een vraag hebt. We staan je graag te woord. Op de website vind je meer informatie over ons team en onze specialiteiten. Lees direct onze referenties als je benieuwd bent wat andere mensen over ons te vertellen hebben. Tot slot is small group training een ideaal alternatief voor personal training. Zo sport je in een kleine groep op hetzelfde niveau én reken je op voldoende persoonlijke begeleiding.

Gratis proefles