Skip to main content

Personal trainer Hilvarenbeek

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Ben je al een tijdje aan het trainen, maar heb je je doelen nog niet behaald? Heb je bijvoorbeeld moeite om gemotiveerd te blijven of boek je niet snel genoeg vooruitgang? Overweeg dan om een personal trainer Hilvarenbeek in te schakelen.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

De personal trainers van ME Training gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of je nu meer spieren wilt kweken, wilt afvallen of wilt trainen voor een sportieve prestatie: wij staan voor je klaar. Door onze persoonlijke begeleiding weet je zeker dat de training wordt afgesteld op jouw niveau én aan jouw wensen. We trainen bovendien waar en wanneer jou het beste uitkomt.

De voordelen van personal training Hilvarenbeek

Personal training Hilvarenbeek biedt diverse voordelen. Zo is het fijn om te trainen op je eigen tempo. Daarnaast geeft de personal trainer niet alleen adviezen tijdens het sporten, maar staan we ook na de training paraat. Wij kunnen je bijvoorbeeld adviseren over je eetgewoontes en levensstijl. Met enkele (kleine) aanpassingen zul je zien dat je nog sneller resultaat boekt. Mis je tijdens het sporten met een personal trainer de gezelligheid van een groep? Dan ben je bij ME Training ook van harte welkom voor small group training. In een kleine groep reken je op support van sportmaatjes én krijg je persoonlijke aandacht.

Meer weten over de personal trainer in Hilvarenbeek?

Wil je meer weten over de personal trainer in Hilvarenbeek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het team van ME Training. Je bereikt onze personal trainers via het contactformulier, de telefoon of e-mail. Online kun je tevens een eerste proefles boeken. Een betere manier om kennis te maken met onze personal trainers is er niet! Tot slot vind je online meer informatie over ons team en kun je referenties lezen. Ontdek wat andere mensen van onze trainingen en coachingsessies vinden en laat je overtuigen. Graag tot snel!

Gratis proefles!