Skip to main content

Personal trainer Hilvarenbeek

Ben je al een tijdje aan het trainen, maar heb je je doelen nog niet behaald? Heb je bijvoorbeeld moeite om gemotiveerd te blijven of boek je niet snel genoeg vooruitgang? Overweeg dan om een personal trainer Hilvarenbeek in te schakelen.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

De personal trainers van ME Training gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of je nu meer spieren wilt kweken, wilt afvallen of wilt trainen voor een sportieve prestatie: wij staan voor je klaar. Door onze persoonlijke begeleiding weet je zeker dat de training wordt afgesteld op jouw niveau én aan jouw wensen. We trainen bovendien waar en wanneer jou het beste uitkomt.

De voordelen van personal training Hilvarenbeek

Personal training Hilvarenbeek biedt diverse voordelen. Zo is het fijn om te trainen op je eigen tempo. Daarnaast geeft de personal trainer niet alleen adviezen tijdens het sporten, maar staan we ook na de training paraat. Wij kunnen je bijvoorbeeld adviseren over je eetgewoontes en levensstijl. Met enkele (kleine) aanpassingen zul je zien dat je nog sneller resultaat boekt. Mis je tijdens het sporten met een personal trainer de gezelligheid van een groep? Dan ben je bij ME Training ook van harte welkom voor small group training. In een kleine groep reken je op support van sportmaatjes én krijg je persoonlijke aandacht.

Meer weten over de personal trainer in Hilvarenbeek?

Wil je meer weten over de personal trainer in Hilvarenbeek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het team van ME Training. Je bereikt onze personal trainers via het contactformulier, de telefoon of e-mail. Online kun je tevens een eerste proefles boeken. Een betere manier om kennis te maken met onze personal trainers is er niet! Tot slot vind je online meer informatie over ons team en kun je referenties lezen. Ontdek wat andere mensen van onze trainingen en coachingsessies vinden en laat je overtuigen. Graag tot snel!

Gratis proefles