Skip to main content

Personal trainer Liempde

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Trainen met een personal trainer Liempde biedt veel voordelen. Een personal training wordt namelijk op maat gemaakt, waardoor we precies de onderdelen aanpakken die voor jou belangrijk zijn. Zo wil je misschien graag afvallen, fit worden of ben je aan het trainen voor een wedstrijd.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Daarnaast train je met een personal trainer flexibel op de tijd en de plek die jou het beste uitkomen. Wat je doel of motivatie daarom ook is: bij ME Training kunnen we jou helpen. Wij zijn namelijk een enthousiast team die jarenlange ervaring heeft in het trainen en coachen van een breed publiek.

Flexibele personal training Liempde

Tijdens de personal training Liempde komen verschillende onderwerpen aan bod. Zo zullen we eerst in een kennismakingsgesprek jouw doelen opstellen. Daarna zullen we een persoonlijk trainingsschema maken en advies geven over je dagelijkse voedingspatroon. Bij ME Training geloven we namelijk dat we de beste resultaten behalen door je levensstijl (enigszins) aan te passen. Vervolgens gaan we aan de slag. We kunnen zowel bij jou thuis, buiten of in de sportschool trainen. Het team van ME Training is hier flexibel in en luistert graag naar jouw wensen. Wij willen het trainen voor jou namelijk zo comfortabel mogelijk maken.

Wie is de personal trainer in Liempde?

Het team van ME Training, oftewel dé personal trainer in Liempde en omgeving, bestaat uit Michael en Annet. Dit vrolijke tweetal heeft een passie voor sport en een gezonde levensstijl, zonder hierbij de Brabantse gezelligheid uit het oog te verliezen. Hierdoor zijn de trainingen bij ME Training effectief, succesvol en bovenal goed voor lichaam en geest. Michael is een echte allrounder die bekend staat om zijn enthousiasme voor fitness en krachttraining. Annet heeft van de buik, billen en benen haar expertise gemaakt. Wil je kennis maken met Michael en Annet? Bekijk dan de website of contacteer het team direct voor meer informatie of een gratis proefles.

Gratis proefles!

Wat kun je van ons verwachten?

Persoonlijke aanpak

We bieden complete levensstijlverbetering door persoonlijke begeleiding in sport en voeding.

Doelgroep & sfeer

Personal training voor iedereen in onze sfeervolle privéstudio in Oirschot.

Expertise & ervaring

Gecertificeerde trainers met uitgebreide kennis in fitness en voeding, continu in ontwikkeling voor optimale begeleiding.