Skip to main content

Personal trainer Liempde

Trainen met een personal trainer Liempde biedt veel voordelen. Een personal training wordt namelijk op maat gemaakt, waardoor we precies de onderdelen aanpakken die voor jou belangrijk zijn. Zo wil je misschien graag afvallen, fit worden of ben je aan het trainen voor een wedstrijd.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Daarnaast train je met een personal trainer flexibel op de tijd en de plek die jou het beste uitkomen. Wat je doel of motivatie daarom ook is: bij ME Training kunnen we jou helpen. Wij zijn namelijk een enthousiast team die jarenlange ervaring heeft in het trainen en coachen van een breed publiek.

Flexibele personal training Liempde

Tijdens de personal training Liempde komen verschillende onderwerpen aan bod. Zo zullen we eerst in een kennismakingsgesprek jouw doelen opstellen. Daarna zullen we een persoonlijk trainingsschema maken en advies geven over je dagelijkse voedingspatroon. Bij ME Training geloven we namelijk dat we de beste resultaten behalen door je levensstijl (enigszins) aan te passen. Vervolgens gaan we aan de slag. We kunnen zowel bij jou thuis, buiten of in de sportschool trainen. Het team van ME Training is hier flexibel in en luistert graag naar jouw wensen. Wij willen het trainen voor jou namelijk zo comfortabel mogelijk maken.

Wie is de personal trainer in Liempde?

Het team van ME Training, oftewel dé personal trainer in Liempde en omgeving, bestaat uit Michael en Annet. Dit vrolijke tweetal heeft een passie voor sport en een gezonde levensstijl, zonder hierbij de Brabantse gezelligheid uit het oog te verliezen. Hierdoor zijn de trainingen bij ME Training effectief, succesvol en bovenal goed voor lichaam en geest. Michael is een echte allrounder die bekend staat om zijn enthousiasme voor fitness en krachttraining. Annet heeft van de buik, billen en benen haar expertise gemaakt. Wil je kennis maken met Michael en Annet? Bekijk dan de website of contacteer het team direct voor meer informatie of een gratis proefles.

Gratis proefles