Skip to main content

Personal trainer Middelbeers

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Een personal trainer Middelbeers helpt jou om je sportieve doelen te behalen. Of je een paar pondjes kwijt wilt, aan het trainen bent voor een sportieve prestatie of gewoon lekker in je vel wilt komen te zitten: bij ME Training helpen we jou graag.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Naast dat je voor verschillende doelen bij ons aan het juiste adres bent, trainen wij jong en oud, sporters en niet-sporters. Wij motiveren jou, geven je handige tips en nemen direct je voedingsschema onder de loep. Met een klein beetje hulp van onze personal trainer staat jou niets in de weg om een gezond en actief leven te leiden!

Personal training Middelbeers in de buitenlucht, bij jou thuis of op de sportschool

Personal training Middelbeers kan zowel buiten, bij jou thuis of op de sportschool plaatsvinden. Tijdens een intake bespreken we jouw doelen en wensen. Aan de hand hiervan maken wij voor jou een plan op maat en gaan we aan de slag. Tussentijds zullen we weeg en meet momenten inplannen en coaching gesprekken houden. Wij vinden het erg belangrijk om jou gemotiveerd en scherp te houden! Wil je graag samen met een maatje sporten? Dan is duo-training misschien wel iets voor jou. Tijdens deze sessies gaan we gezellig samen met met jou, je beste vriend, partner of een gezinslid aan de bak!

Contacteer de personal trainer in Middelbeers

Heb je zin om direct te beginnen met sporten? Contacteer de personal trainer in Middelbeers dan! Wij beantwoorden al je vragen en plannen graag een gratis proefles in. Tijdens de proefles kun je kennis maken met onze trainer en bespreken we jouw wensen. Je contacteert ME Training via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Tot slot kun je op onze website referenties lezen of ontdekken wat wij op het gebied van voeding voor jou kunnen betekenen. De combinatie van gezond eten wn lekker sporten blijkt namelijk de sleutel te zijn om jouw sportieve doelen te behalen én heerlijk in je vel te komen zitten.
Gratis proefles!

Wat kun je van ons verwachten?

Persoonlijke aanpak

We bieden complete levensstijlverbetering door persoonlijke begeleiding in sport en voeding.

Doelgroep & sfeer

Personal training voor iedereen in onze sfeervolle privéstudio in Oirschot.

Expertise & ervaring

Gecertificeerde trainers met uitgebreide kennis in fitness en voeding, continu in ontwikkeling voor optimale begeleiding.