Skip to main content

Personal trainer Middelbeers

Een personal trainer Middelbeers helpt jou om je sportieve doelen te behalen. Of je een paar pondjes kwijt wilt, aan het trainen bent voor een sportieve prestatie of gewoon lekker in je vel wilt komen te zitten: bij ME Training helpen we jou graag.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Naast dat je voor verschillende doelen bij ons aan het juiste adres bent, trainen wij jong en oud, sporters en niet-sporters. Wij motiveren jou, geven je handige tips en nemen direct je voedingsschema onder de loep. Met een klein beetje hulp van onze personal trainer staat jou niets in de weg om een gezond en actief leven te leiden!

Personal training Middelbeers in de buitenlucht, bij jou thuis of op de sportschool

Personal training Middelbeers kan zowel buiten, bij jou thuis of op de sportschool plaatsvinden. Tijdens een intake bespreken we jouw doelen en wensen. Aan de hand hiervan maken wij voor jou een plan op maat en gaan we aan de slag. Tussentijds zullen we weeg en meet momenten inplannen en coaching gesprekken houden. Wij vinden het erg belangrijk om jou gemotiveerd en scherp te houden! Wil je graag samen met een maatje sporten? Dan is duo-training misschien wel iets voor jou. Tijdens deze sessies gaan we gezellig samen met met jou, je beste vriend, partner of een gezinslid aan de bak!

Contacteer de personal trainer in Middelbeers

Heb je zin om direct te beginnen met sporten? Contacteer de personal trainer in Middelbeers dan! Wij beantwoorden al je vragen en plannen graag een gratis proefles in. Tijdens de proefles kun je kennis maken met onze trainer en bespreken we jouw wensen. Je contacteert ME Training via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Tot slot kun je op onze website referenties lezen of ontdekken wat wij op het gebied van voeding voor jou kunnen betekenen. De combinatie van gezond eten wn lekker sporten blijkt namelijk de sleutel te zijn om jouw sportieve doelen te behalen én heerlijk in je vel te komen zitten.
Gratis proefles