Skip to main content

Personal trainer Moergestel

Met een personal trainer Moergestel was trainen nog nooit zo effectief, praktisch én gezellig. Het team van ME Training heeft van motiveren en enthousiasmeren haar specialiteit gemaakt en helpt jou bij het bereiken van je doelen.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Zowel met krachttraining, conditietraining, probleemzones aanpakken, afvallen, spiermassa opbouwen, je leefstijl verbeteren en rugklachten verminderen hebben wij ruime ervaring. Daarnaast staan wij altijd open voor een uitdaging. Dat betekent dat we zowel sporters als niet-sporters, en zowel jong als oud graag een training op maat bieden. En dat kan zowel in de sportschool als buiten of bij jou thuis!

De voordelen van personal training Moergestel

Het volgen van personal training Moergestel kent meerdere voordelen. Zo heb je altijd een stok achter de deur, trainen we waar en wanneer het jou uitkomt en werken we actief aan jouw doelen. Tijdens personal training draait het tenslotte allemaal om jou. En dat is wel zo handig als jij een blessure hebt, snel wilt afvallen, een druk werkschema hebt of traint voor een speciaal doel. Daarnaast is personal training meer dan alleen trainen. We werken namelijk meteen aan het totaalplaatje en nemen ook meteen je voedingspatroon en levensstijl onder de loep. Door alles aan te pakken bereik je namelijk de beste resultaten!

Personal trainer in Moergestel en omgeving

Michael en Annet zijn de gezichten achter ME Training, de personal trainer in Moergestel en omgeving. Dit tweetal heeft een brede expertise en staat bovendien bekend om hun ervaring en enthousiasme. Zo is Michael een echte bikkel die van zweet en hard werken houdt. Dat harde werk beloont hij overigens wel graag door ideeën voor gezonde maaltijden te delen. Annet is een liefhebbende moeder die zich perfect in kan leven in de wereld van drukke dames en mama’s. Ondanks haar zachte kant, pakt ze de probleemzones echter zonder pardon aan! Het resultaat? Dat zijn personal training sessies waarmee jij je doelen gaat bereiken. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan vandaag nog informatie of een gratis proefles aan.

Gratis proefles