Skip to main content

Personal trainer Moergestel

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Met een personal trainer Moergestel was trainen nog nooit zo effectief, praktisch én gezellig. Het team van ME Training heeft van motiveren en enthousiasmeren haar specialiteit gemaakt en helpt jou bij het bereiken van je doelen.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Zowel met krachttraining, conditietraining, probleemzones aanpakken, afvallen, spiermassa opbouwen, je leefstijl verbeteren en rugklachten verminderen hebben wij ruime ervaring. Daarnaast staan wij altijd open voor een uitdaging. Dat betekent dat we zowel sporters als niet-sporters, en zowel jong als oud graag een training op maat bieden. En dat kan zowel in de sportschool als buiten of bij jou thuis!

De voordelen van personal training Moergestel

Het volgen van personal training Moergestel kent meerdere voordelen. Zo heb je altijd een stok achter de deur, trainen we waar en wanneer het jou uitkomt en werken we actief aan jouw doelen. Tijdens personal training draait het tenslotte allemaal om jou. En dat is wel zo handig als jij een blessure hebt, snel wilt afvallen, een druk werkschema hebt of traint voor een speciaal doel. Daarnaast is personal training meer dan alleen trainen. We werken namelijk meteen aan het totaalplaatje en nemen ook meteen je voedingspatroon en levensstijl onder de loep. Door alles aan te pakken bereik je namelijk de beste resultaten!

Personal trainer in Moergestel en omgeving

Michael en Annet zijn de gezichten achter ME Training, de personal trainer in Moergestel en omgeving. Dit tweetal heeft een brede expertise en staat bovendien bekend om hun ervaring en enthousiasme. Zo is Michael een echte bikkel die van zweet en hard werken houdt. Dat harde werk beloont hij overigens wel graag door ideeën voor gezonde maaltijden te delen. Annet is een liefhebbende moeder die zich perfect in kan leven in de wereld van drukke dames en mama’s. Ondanks haar zachte kant, pakt ze de probleemzones echter zonder pardon aan! Het resultaat? Dat zijn personal training sessies waarmee jij je doelen gaat bereiken. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan vandaag nog informatie of een gratis proefles aan.

Gratis proefles!