Skip to main content

Personal trainer Nijnsel

Gewicht verliezen, fitter worden, fysieke klachten verminderen of je conditie verbeteren: een personal trainer Nijnsel helpt je bij het bereiken van je dromen. Wat je doel ook is, een personal trainer zorgt er voor dat je het gewenste resultaat behaalt. Het enige wat je nodig hebt?

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Dat zijn motivatie en 100% inzet. De personal trainer zorgt er vervolgens voor dat je 1 op 1 trainingen op maat krijgt, dat je advies over je voedingsschema ontvangt en dat je levensstijl onder de loep wordt genomen. Deze totaalaanpak zorgt er voor dat jij succesvol wordt!

Personal training Nijnsel bij ME Training

Voor personal training Nijnsel ben je aan het juiste adres bij ME Training. Onze personal trainers hebben een ruime ervaring en maken graag een training op maat. Wij luisteren hierbij uitgebreid naar je wensen en doelen en denken actief met je mee. Onze trainingen kunnen zowel op de sportschool als buiten of bij jou thuis worden verzorgd. Het is maar net waar jij je prettig bij voelt en wat praktisch is voor jou. Tijdens de uitgebreide eerste intake bespreken we de mogelijkheden. Tijdens het traject volgen diverse coaching sessies en weeg- en meetmomenten. Zo houden we je voortgang nauwkeurig bij.

Gratis proefles bij de personal trainer in Nijnsel

De beste manier om kennis met ons te maken is door een gratis proefles aan te vragen bij de personal trainer in Nijnsel. Zo ontdek je direct of deze manier van trainen iets voor jou is en of je een klik hebt met de personal trainer. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard ook eerst (vrijblijvend) contact met ons opnemen. Je bereikt ons via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Tot slot vind je online veel praktische informatie over onze werkwijze en trainers. Neem de tijd om deze door te lezen als je meer te weten wilt komen over ons.

Gratis proefles!