Skip to main content

Personal trainer Nuenen

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Jong, oud, sporters of niet-sporters: bij ME Training helpen we je om je doelen te behalen. Onze personal trainer Nuenen is gemotiveerd, ervaren en een doorzetter. Wij slepen je door de zware momenten heen, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat sporten leuk is.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt worden of een marathon wilt gaan lopen: met onze ondersteuning lukt dit. Uiteraard kijken we hierbij niet alleen naar je sportschema, maar kunnen we ook tips en adviezen geven qua voeding. Zo haal je het beste uit jezelf én de trainingen.

Personal training Nuenen afgestemd op jouw wensen en doelstellingen

De personal training Nuenen wordt afgestemd op jouw wensen en doelstellingen. Wij nemen dan ook de tijd om je te leren kennen en een plan van aanpak te maken. Het trainen kan zowel in de buitenlucht als bij jou thuis of op onze sportschool plaatsvinden. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt en wat voor jou praktisch is. En omdat wij snappen dat jij misschien een druk schema hebt qua werk en gezinsleven, staan we ook in het weekend en buiten kantooruren voor je klaar. Onze strategie, visie en doorzettingsvermogen hebben al tientallen mensen op weg geholpen naar hun doelen en dromen.

Gratis proefles met onze personal trainer in Nuenen

Kun jij niet wachten om te beginnen met trainen? Plan dan direct een gratis proefles in met onze personal trainer in Nuenen. Zo kun je op een vrijblijvende en leuke manier kennis maken met ons team en onze manier van werken. Sport je liever met een maatje? Informeer dan naar onze Small Group Training en andere mogelijkheden. Op onze website kun je meer lezen over wat trainen bij ME Training precies inhoudt en wie wij zijn. Als je een vraag hebt kun je ons direct bereiken via de website (vul ons contactformulier in), de telefoon of de e-mail. Graag tot snel!

Gratis proefles!

Wat kun je van ons verwachten?

Persoonlijke aanpak

We bieden complete levensstijlverbetering door persoonlijke begeleiding in sport en voeding.

Doelgroep & sfeer

Personal training voor iedereen in onze sfeervolle privéstudio in Oirschot.

Expertise & ervaring

Gecertificeerde trainers met uitgebreide kennis in fitness en voeding, continu in ontwikkeling voor optimale begeleiding.