Skip to main content

Personal trainer Oirschot

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Elke dag is een nieuw begin. Ook vandaag heb jij daarom de kans om te beginnen met een gezonde levensstijl of je sportieve doelen te bereiken. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is ME Training de personal trainer Oirschot die je moet leren kennen.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

ME Training bestaat uit een enthousiast en deskundig team die jarenlange ervaring heeft met het begeleiden van sporters en niet-sporters. Je doelen zijn dan ook dichterbij dan ooit met behulp van onze succesvolle formule. Waar deze formule uit bestaat? Dat is onder andere een persoonlijk trainings- en voedingsschema en een motiverende trainer die je graag ondersteunt en adviseert.

Personal training Oirschot voor jong en oud

Personal training Oirschot is geschikt voor jong en oud en zowel voor sporters als niet-sporters. Want of je nu wilt afvallen of aankomen, traint voor een wedstrijd of een ander sportief doel wilt behalen, simpelweg gezonder wilt leven of je conditie wilt verbeteren: ME Training helpt je graag op weg. Wil je weten of personal training inderdaad iets voor jou is? Neem dan contact met ons op of vraag direct een gratis proefles aan op onze website. Tijdens de proefles maken we kennis met elkaar en ontdek je wat wij voor jou kunnen betekenen. Uiteraard is de proefles geheel vrijblijvend.

Verbeteren van de gezondheid met de personal trainer in Oirschot

ME Training is een personal trainer in Oirschot die gelooft in het verbeteren van de gezondheid. Met soms wat kleine aanpassingen in je dagelijkse activiteiten en eetpatroon, kun je grote resultaten behalen. En daar wordt niet alleen je lichaam blij van, maar ook je geest. Je zult namelijk zien dat je je energieker en vrolijker voelt zodra je echt goed aan de slag gaat. De lessen die je bij ME Training leert, zijn dan ook een heuse investering in jezelf. Ben je benieuwd geworden? Neem dan een kijkje op onze website en social media of neem direct contact met ons op.

Gratis proefles!