Skip to main content

Personal trainer Oirschot

Elke dag is een nieuw begin. Ook vandaag heb jij daarom de kans om te beginnen met een gezonde levensstijl of je sportieve doelen te bereiken. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is ME Training de personal trainer Oirschot die je moet leren kennen.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

ME Training bestaat uit een enthousiast en deskundig team die jarenlange ervaring heeft met het begeleiden van sporters en niet-sporters. Je doelen zijn dan ook dichterbij dan ooit met behulp van onze succesvolle formule. Waar deze formule uit bestaat? Dat is onder andere een persoonlijk trainings- en voedingsschema en een motiverende trainer die je graag ondersteunt en adviseert.

Personal training Oirschot voor jong en oud

Personal training Oirschot is geschikt voor jong en oud en zowel voor sporters als niet-sporters. Want of je nu wilt afvallen of aankomen, traint voor een wedstrijd of een ander sportief doel wilt behalen, simpelweg gezonder wilt leven of je conditie wilt verbeteren: ME Training helpt je graag op weg. Wil je weten of personal training inderdaad iets voor jou is? Neem dan contact met ons op of vraag direct een gratis proefles aan op onze website. Tijdens de proefles maken we kennis met elkaar en ontdek je wat wij voor jou kunnen betekenen. Uiteraard is de proefles geheel vrijblijvend.

Verbeteren van de gezondheid met de personal trainer in Oirschot

ME Training is een personal trainer in Oirschot die gelooft in het verbeteren van de gezondheid. Met soms wat kleine aanpassingen in je dagelijkse activiteiten en eetpatroon, kun je grote resultaten behalen. En daar wordt niet alleen je lichaam blij van, maar ook je geest. Je zult namelijk zien dat je je energieker en vrolijker voelt zodra je echt goed aan de slag gaat. De lessen die je bij ME Training leert, zijn dan ook een heuse investering in jezelf. Ben je benieuwd geworden? Neem dan een kijkje op onze website en social media of neem direct contact met ons op.

Gratis proefles