Skip to main content

Personal trainer Sint-Oedenrode

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Personal trainer Sint-Oedenrode helpt om je doelen te bereiken. Een personal trainer Sint-Oedenrode helpt je om je doelen te bereiken. Of je nu een paar kilo kwijt wilt of een marathon wilt gaan lopen: een personal trainer zorgt voor het gewenste resultaat. Bij ME Training ben je aan het juiste adres als je zoekt naar een enthousiaste, ervaren en professionele personal trainer.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Onze werkwijze is zeer compleet en richt zich niet alleen op het trainen, maar ook op je voedingsschema en mindset. Het is namelijk een combinatie van factoren die er voor zorgt dat jij succesvol bent.

Hoe werkt personal training Sint-Oedenrode

Personal training Sint-Oedenrode wordt altijd op maat gemaakt aan de hand van jouw wensen en doelstellingen. Als je liever niet in de sportschool wilt trainen, komen we bijvoorbeeld gewoon bij jou thuis. Op slechts een aantal vierkante meter kunnen we een volwaardige en kwalitatief goede training verzorgen. Ook buiten sporten is een interessant alternatief voor de sportschool. Tijdens onze uitgebreide intake bespreken we de mogelijkheden. Ook tussentijds zullen we uitgebreid de tijd nemen voor coachingsgesprekken en weeg en meet momenten. Zo weten we precies hoe we er voor staan.

Contacteer de personal trainer in Sint-Oedenrode

Heb je een vraag of wil je meer weten over de personal training? Neem dan contact op met de personal trainer in Sint-Oedenrode. Wij luisteren graag naar je verhaal en kunnen direct een afspraak maken voor een eerste intake om je doelen te bespreken. Je kunt eventueel ook online een gratis proefles aanvragen. Zo kun je op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met ons en onze trainingen! Voor meer informatie bereik je ons via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Tot snel bij ME Training.

Gratis proefles!