Skip to main content

Personal trainer Sint-Oedenrode

Personal trainer Sint-Oedenrode helpt om je doelen te bereiken. Een personal trainer Sint-Oedenrode helpt je om je doelen te bereiken. Of je nu een paar kilo kwijt wilt of een marathon wilt gaan lopen: een personal trainer zorgt voor het gewenste resultaat. Bij ME Training ben je aan het juiste adres als je zoekt naar een enthousiaste, ervaren en professionele personal trainer.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Onze werkwijze is zeer compleet en richt zich niet alleen op het trainen, maar ook op je voedingsschema en mindset. Het is namelijk een combinatie van factoren die er voor zorgt dat jij succesvol bent.

Hoe werkt personal training Sint-Oedenrode

Personal training Sint-Oedenrode wordt altijd op maat gemaakt aan de hand van jouw wensen en doelstellingen. Als je liever niet in de sportschool wilt trainen, komen we bijvoorbeeld gewoon bij jou thuis. Op slechts een aantal vierkante meter kunnen we een volwaardige en kwalitatief goede training verzorgen. Ook buiten sporten is een interessant alternatief voor de sportschool. Tijdens onze uitgebreide intake bespreken we de mogelijkheden. Ook tussentijds zullen we uitgebreid de tijd nemen voor coachingsgesprekken en weeg en meet momenten. Zo weten we precies hoe we er voor staan.

Contacteer de personal trainer in Sint-Oedenrode

Heb je een vraag of wil je meer weten over de personal training? Neem dan contact op met de personal trainer in Sint-Oedenrode. Wij luisteren graag naar je verhaal en kunnen direct een afspraak maken voor een eerste intake om je doelen te bespreken. Je kunt eventueel ook online een gratis proefles aanvragen. Zo kun je op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met ons en onze trainingen! Voor meer informatie bereik je ons via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Tot snel bij ME Training.

Gratis proefles!