Skip to main content

Personal trainer Son en Breugel

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

De eerste stap om te beginnen met een gezonde of sportieve levensstijl is soms best lastig om te zetten. Zo weet je misschien niet goed waar je moet beginnen, waar je valkuilen liggen, welke training bij je past of hoe je gemotiveerd kunt blijven.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Met behulp van ME Training, de personal trainer Son en Breugel, lukt het bereiken van een gezonde en actieve levensstijl wel. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring én een succesvolle formule ontwikkelt. Met onze formule helpen we jou graag op weg en kunnen we jouw doelen en dromen bereiken.

Personal training Son en Breugel bij ME Training

De personal training Son en Breugel wordt georganiseerd door ME Training. Wij zijn een gedreven en deskundig team die al jarenlang sporters en niet-sporters begeleidt. Wij hebben dan ook ruime ervaring met het bereiken van verschillende doelen en dromen. Van snel afvallen tot aan de conditie verbeteren, beter in je vel komen zitten of een sportieve prestatie behalen. Bij ME Training draaien we dan ook nergens onze hand voor om. En naast dat we je helpen bij het maken van een persoonlijk sportschema, helpen we je ook met het verbeteren van je voedingspatroon en levensstijl.

Ga de uitdaging aan met een personal trainer in Son en Breugel

Een personal trainer in Son en Breugel uitkiezen doe je door eerst kennis met ons te maken. Het is namelijk erg belangrijk om een klik te hebben en dezelfde visie te hanteren. Neem daarom eens een kijkje op onze website en social media. Daarnaast is het mogelijk om bij ME Training een gratis proefles te volgen. Zo kun je kijken of personal training bij je past en of onze werkwijze je bevalt. Voor meer informatie of om de proefles aan te vragen contacteer je ons snel en eenvoudig via de website, e-mail of telefoon. Ga jij de uitdaging aan? Dan zien we je graag snel terug.

Gratis proefles!