Skip to main content

Personal trainer Veldhoven

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Ben je op zoek naar een personal trainer Veldhoven? Maak dan kennis met het team van ME Training. Wij zijn jong, ervaren, enthousiast én gemotiveerd om jou te helpen bij het behalen van je doelen.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Of je nu wat kilo’s kwijt wilt, simpelweg beter in je vel wilt zitten of meer spieren wilt kweken: wij kunnen je helpen. Onze trainingen zijn één op één en worden volledig aangepast aan jouw wensen. Zo is het mogelijk om bij ons op de sportschool te trainen, maar kunnen we ook sessies buiten of bij jou thuis plannen.

Hoe gaat personal training Veldhoven in zijn werk?

Voordat we beginnen met de personal training Veldhoven zullen we een uitgebreide intake inplannen. Hierin bespreken we jouw doelen en wensen. Vervolgens maken we een trainingsschema op maat. Uiteraard geven we je ook advies over je voedingspatroon en levensstijl. Deze factoren hebben namelijk een goede invloed op hoe je je voelt en hoe fit je bent. Na de intake is het tijd om aan de slag te gaan. Hoe vaak, waar en wanneer we trainen overleggen we altijd met jou. Zo zijn wij flexibel en kunnen we zowel ’s ochtends om 7.00 uur als ’s avonds na je werk bij je voor de deur staan.

Stel je vraag aan de personal trainer in Veldhoven

Op onze website kun je meer lezen over ons en onze werkwijze. Ontdek hoe wij te werk gaan en hoe andere klanten onze trainingen hebben ervaringen. Ben je enthousiast geworden? Dan kun je via de website direct een gratis proefles inplannen. Een betere manier om kennis te maken met ons is er niet! Voor meer informatie of om een vraag te stellen kun je ons direct bereiken via het contactformulier, de e-mail of telefoon. We hopen gauw van je te horen en samen aan de slag te gaan. Jouw doel is namelijk onze motivatie!

Gratis proefles!