Skip to main content

Personal trainer Vessem

Een personal trainer Vessem is de perfecte stok achter de deur. Doordat een personal trainer jou één op één begeleiding biedt, weet je namelijk zeker dat er voldoende aandacht is voor het behalen van jouw doelen.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

De training kan bovendien perfect worden afgestemd op jouw niveau en wensen. Daarnaast staat de personal trainer ook buiten de trainingen om voor je klaar. Zo kan hij of zij je coachen en motiveren als je het even moeilijk hebt. Er worden bovendien diverse weeg- en meetmomenten ingepland. Zo weet je precies welke vorderingen jij al gemaakt hebt en aan welke punten jullie willen werken.

Personal training Vessem is praktisch en effectief

Personal training Vessem is praktisch en effectief in verschillende situaties. Zo heb je misschien een specifiek doel waar je graag aan wilt werken met de hulp van een professional. Ook als je weinig tijd hebt om naar de sportschool te gaan of als je het lastig vindt om deze stap te maken, kan de personal trainer je helpen. De personal trainer past zich hierbij volledig aan aan jouw schema en wensen. Zo staan de personal trainers van ME Training ook ’s avonds en in het weekend klaar om met jou te sporten. Het sporten kan zowel op onze sportschool in Oirschot plaatsvinden als bij jou thuis of op een mooie plek buiten.

Proefles bij de personal trainer in Vessem

Online kun je kennis maken met de personal trainers van ME Training. Ontdek de specialiteit van elke trainer en lees meer over wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct een proefles bij de personal trainer in Vessem. Aan de proefles zijn geen kosten of voorwaarden verbonden. Zo kun je op een vrijblijvende en ontspannen manier kennis met ons maken. Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken gerust contact met ons op. Je bereikt het team van ME Training via de website, telefoon of e-mail.

Gratis proefles