Skip to main content

Personal trainer Vessem

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Een personal trainer Vessem is de perfecte stok achter de deur. Doordat een personal trainer jou één op één begeleiding biedt, weet je namelijk zeker dat er voldoende aandacht is voor het behalen van jouw doelen.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

De training kan bovendien perfect worden afgestemd op jouw niveau en wensen. Daarnaast staat de personal trainer ook buiten de trainingen om voor je klaar. Zo kan hij of zij je coachen en motiveren als je het even moeilijk hebt. Er worden bovendien diverse weeg- en meetmomenten ingepland. Zo weet je precies welke vorderingen jij al gemaakt hebt en aan welke punten jullie willen werken.

Personal training Vessem is praktisch en effectief

Personal training Vessem is praktisch en effectief in verschillende situaties. Zo heb je misschien een specifiek doel waar je graag aan wilt werken met de hulp van een professional. Ook als je weinig tijd hebt om naar de sportschool te gaan of als je het lastig vindt om deze stap te maken, kan de personal trainer je helpen. De personal trainer past zich hierbij volledig aan aan jouw schema en wensen. Zo staan de personal trainers van ME Training ook ’s avonds en in het weekend klaar om met jou te sporten. Het sporten kan zowel op onze sportschool in Oirschot plaatsvinden als bij jou thuis of op een mooie plek buiten.

Proefles bij de personal trainer in Vessem

Online kun je kennis maken met de personal trainers van ME Training. Ontdek de specialiteit van elke trainer en lees meer over wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct een proefles bij de personal trainer in Vessem. Aan de proefles zijn geen kosten of voorwaarden verbonden. Zo kun je op een vrijblijvende en ontspannen manier kennis met ons maken. Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken gerust contact met ons op. Je bereikt het team van ME Training via de website, telefoon of e-mail.

Gratis proefles!