Skip to main content

Personal trainer Wintelre

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

Hoewel iedereen weet hoe belangrijk het is om voldoende te bewegen, is het niet altijd even makkelijk om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Zelfs als je duidelijke doelen hebt – zoals afvallen of het lopen van een marathon – kun je een steuntje in de rug gebruiken. Een personal trainer Wintelre biedt jou deze support.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Een personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema voor jou, gaat samen met jou aan de slag én geeft je handige tips over je levensstijl. Door ook je eet- en leefschema aan te passen bereik je binnen de kortste keren je doelen en zul je meer energie krijgen en beter in je vel komen te zitten.

ME Training biedt personal training Wintelre en omgeving

Bij ME Training ben je welkom voor personal training Wintelre en omgeving. Wij passen onze trainingen aan aan jouw niveau en wensen. Zo kunnen we trainen op onze locatie in Oirschot, maar ook lekker buiten gaan sporten. Is het voor jou lastig om het huis te verlaten? Bijvoorbeeld omdat je kleine kinderen hebt? Dan toveren we jouw woning graag om tot een tijdelijke gym! Naast dat we samen gaan sporten, houden we regelmatig weeg- en meetmomenten. Tijdens deze momenten checken we jouw vorderingen en kunnen we onze doelen bijstellen.

Contacteer de personal trainer in Wintelre

Wil je vandaag nog beginnen met sporten? De personal trainer in Wintelre van ME Training wacht op je! Online kun je een contactformulier invullen en ons telefoonnummer en e-mailadres vinden. Stel ons gerust al je vragen of boek een proefles. Een eerste proefles is geheel gratis en vrijblijvend. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je eerst rustig kennis kunt maken met onze personal trainers. Wil je graag samen met iemand trainen? Wij bieden tevens small group training. Zo train je in teamverband én is er voldoende aandacht voor jou en je doelen. Lees meer over de small group training en ME Training op onze website!

Gratis proefles!