Skip to main content

Sportschool Best

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

ME Training is een sportschool Best waar jouw doelen centraal zijn. Wij helpen jou graag bij het bereiken van je doelen: wat deze ook zijn. Zo wil je misschien je kracht of conditie verbeteren, een aantal kilo kwijt of simpelweg fitter worden.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Ook als je last hebt van mentale of fysieke klachten kan een training op maat een uitkomst bieden. De ervaren en gemotiveerde coaches van ME Training luisteren graag naar jouw verhaal en denken met je mee. Wij maken voor jou een persoonlijk trainingsschema, voedingsschema en geven tips over een gezonde levensstijl.

Trainen op onze sportschool in Best, buiten of bij jou thuis

Bij ME Training staan we bekend om onze flexibiliteit. Zo zijn we van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur ’s ochtends tot 22.30 uur ’s avonds beschikbaar om trainingen te verzorgen. Sport je liever in het weekend? Dan overleggen we graag over de mogelijkheden. Je kunt zowel op onze sportschool in Best trainen als buiten of bij jou thuis sporten met onze trainers. Daarnaast heb je de keuze uit personal training of het trainen in kleine groepjes. Je sport altijd op je eigen niveau, volgens jouw eigen wensen én met een duidelijk doel.

Neem contact op met ME Training

Op onze website kun je meer lezen over ons en onze trainingen. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt het team van ME Training via het contactformulier, de telefoon of e-mail. We nodigen je bovendien graag uit voor een gratis proefles. Tijdens deze proefles kun je kennis met ons maken en direct jouw doelen bespreken. Zodra je bent overtuigd, plannen we graag een uitgebreide intake en maken we een trainingsschema op maat voor je. Wedden dat ook jij je doelen behaalt met de hulp van ME Training?

Gratis proefles!

Wat kun je van ons verwachten?

Persoonlijke aanpak

We bieden complete levensstijlverbetering door persoonlijke begeleiding in sport en voeding.

Doelgroep & sfeer

Personal training voor iedereen in onze sfeervolle privéstudio in Oirschot.

Expertise & ervaring

Gecertificeerde trainers met uitgebreide kennis in fitness en voeding, continu in ontwikkeling voor optimale begeleiding.