Skip to main content

Sportschool Best

ME Training is een sportschool Best waar jouw doelen centraal zijn. Wij helpen jou graag bij het bereiken van je doelen: wat deze ook zijn. Zo wil je misschien je kracht of conditie verbeteren, een aantal kilo kwijt of simpelweg fitter worden.

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Ook als je last hebt van mentale of fysieke klachten kan een training op maat een uitkomst bieden. De ervaren en gemotiveerde coaches van ME Training luisteren graag naar jouw verhaal en denken met je mee. Wij maken voor jou een persoonlijk trainingsschema, voedingsschema en geven tips over een gezonde levensstijl.

Trainen op onze sportschool in Best, buiten of bij jou thuis

Bij ME Training staan we bekend om onze flexibiliteit. Zo zijn we van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur ’s ochtends tot 22.30 uur ’s avonds beschikbaar om trainingen te verzorgen. Sport je liever in het weekend? Dan overleggen we graag over de mogelijkheden. Je kunt zowel op onze sportschool in Best trainen als buiten of bij jou thuis sporten met onze trainers. Daarnaast heb je de keuze uit personal training of het trainen in kleine groepjes. Je sport altijd op je eigen niveau, volgens jouw eigen wensen én met een duidelijk doel.

Neem contact op met ME Training

Op onze website kun je meer lezen over ons en onze trainingen. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt het team van ME Training via het contactformulier, de telefoon of e-mail. We nodigen je bovendien graag uit voor een gratis proefles. Tijdens deze proefles kun je kennis met ons maken en direct jouw doelen bespreken. Zodra je bent overtuigd, plannen we graag een uitgebreide intake en maken we een trainingsschema op maat voor je. Wedden dat ook jij je doelen behaalt met de hulp van ME Training?

Gratis proefles!