Skip to main content

Sportschool Oirschot

Personal training voor iedereen

Gratis proeflesBekijk onze video

Personal training

ME Training is een sportschool Oirschot waar je kunt trainen op jouw niveau én volgens jouw wensen. Maak gebruik van onze motiverende personal training of kom juist gezellig trainen in een kleine groep. Zo kom je gelijkgestemden tegen en werk je samen naar jouw doel toe.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Bij ME Training zijn we flexibel en denken we actief met je mee. Ons doel is om jou op weg te helpen naar een fit, gezond en gelukkig leven. En of je daar nu voor wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of mentale klachten wilt verslaan: wij zijn jouw steun en toeverlaat!

Persoonlijke aandacht bij onze sportschool in Oirschot

Bij onze sportschool in Oirschot reken je op persoonlijke aandacht. Tijdens een uitgebreide eerste intake zullen we je bijvoorbeeld niet alleen wegen en meten, maar ook goed jouw wensen, doelen en eventuele valkuilen bespreken. Zodra we een goed beeld hebben van wie je bent en wat je wilt bereiken, kunnen we een plan op maat maken. Hierbij zorgen we er voor dat je voldoende beweging krijgt, maar ook dat je voedingsschema en levensstijl met elkaar matchen. Door ons te richten op verschillende pijlers, garanderen we succes. Tussendoor reken je bij ons op verschillende coachingssessies en weeg- en meetmomenten.

Gratis proefles bij ME Training

Ben je vastbesloten om je doelen te behalen? Vraag dan direct een gratis proefles aan bij ME Training. Zo kun je op een vrijblijvende en leuke manier kennis maken met ons en onze manier van trainen. Mocht je eerst meer informatie willen of nog een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt het enthousiaste team van ME Training via de telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We hopen je gauw te mogen begroeten bij ME Training!

Gratis proefles!