Skip to main content

Personal training

Ben je een ambitieuze ondernemer die altijd in de weer is, maar vergeet je soms voor jezelf te zorgen? Bij ME Training begrijpen we dat je drukke schema’s hebt, maar we willen je herinneren dat jouw gezondheid en welzijn van cruciaal belang zijn voor het succes van je onderneming.

Kennismaken

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Sport en voeding

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

ME Training

Bij ME Training zijn we gespecialiseerd in het helpen van ondernemers zoals jij om een gezonde levensstijl te omarmen, zonder de stress en verwarring die vaak gepaard gaan met gezond eten en sporten. We begrijpen dat je geen uren wilt besteden aan het plannen van maaltijden of het uitzoeken van ingewikkelde trainingsroutines. Daarom hebben we een eenvoudige, effectieve aanpak ontwikkeld die perfect aansluit bij jouw drukke agenda. Meld je nu snel aan!

Google Reviews

Gebaseerd op 78 reviews

Kim Meeuwissen

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Channou Gras

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Bart Vogels

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Ties Meeuwissen

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Renate Janssens

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Jeroen van der Waay

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jamie Lalihuta

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Marly Gruyters

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Patricia Cichy

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Janneke van Bergen

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Davy Vaessen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Merle den Ouden

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Hannah van Gestel

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Luuk Priem

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Onze Aanpak

Bij ME Training geloven we in haalbare doelen en duurzame veranderingen. We bieden:

1. Persoonlijk Aangepaste Plannen: Onze ervaren trainers en voedingsdeskundigen zullen een plan opstellen dat is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Geen one-size-fits-all benadering hier!

2. Flexibiliteit: We begrijpen dat ondernemers vaak onvoorspelbare schema’s hebben. Daarom bieden we flexibele trainings- en maaltijdplanningsopties die in jouw drukke leven passen.

3. Ondersteuning en Motivatie: Ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen en te motiveren. We zijn er om je op het juiste spoor te houden en je te helpen obstakels te overwinnen.

4. Resultaten: Bij ME Training willen we dat je echte resultaten ziet. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon meer energie wilt hebben, we helpen je jouw doelen te bereiken.

Gratis proefles

Investeer in Jezelf voor Succes

Onthoud, jouw gezondheid is jouw belangrijkste bezit. Door te investeren in een gezonde levensstijl, investeer je in je eigen succes als ondernemer. Bij ME Training begrijpen we de uitdagingen waar je voor staat, en we zijn hier om je te ondersteunen op je reis naar een gezonder, gelukkiger en succesvoller leven.

Klaar om de eerste stap te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ME Training jou kan helpen op weg naar een gezonde ondernemer levensstijl. Samen bouwen we aan jouw succes, één gezonde keuze tegelijk.

Gratis proefles