Skip to main content

ME Training Sport en Voeding

Bij ME Training Sport en Voeding draait het om kwalitatief goede en uitdagende personal training die je verder brengt. Ieder persoon is anders en de trainingen worden hier dan ook op aangepast. Er wordt uitgebreid gekeken naar jouw doelen en wensen en hier gaan we samen aan werken! Meld je nu snel aan!

Gratis proefles

Over ME Training Sport en Voeding

Me Traning

Visie

Bij ME geloven wij in het verbeteren van de gezondheid door het verhogen van de dagelijkse activiteit en aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon om zo het beste uit jezelf te halen!

Me Traning

Strategie

Het bieden van kwalitatief goede personal training in combinatie met het begeleiden en coachen op het gebied van voeding en levensstijl zijn dé aspecten waar veel aandacht aan besteed wordt.

Me Traning

Expertise

Met jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsverbetering hebben wij bij ME een succesvolle formule ontwikkeld. Hierbij hebben wij al tientallen sporters en niet-sporters verder gebracht!

De 1e stap om personal training aan te gaan vond ik toch wel spannend maar zou het nu echt niet meer willen missen!

Kim Meeuwissen

Ik heb al mijn vooraf opgestelde doelen ruimschoots behaald en het is de beste beslissing die ik in 2020 gemaakt heb.

Channou Gras

De eerste 3 maanden ben ik iedere week 2 keer gaan sporten, bij mooi weer buiten en bij wat minder weer binnen. Dit resulteerde in -12kg.

Bart Vogels

Een mooi resultaat behaald; 7,5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd dankzij Michael!

Ties Meeuwissen

Met Michael die 2 keer per week thuis kwam trainen en zijn natuurlijke enthousiasme is het mij gelukt om in 12 weken 12 kilo af te vallen.

Renate Janssens

Afgelopen drie maanden heb ik begeleiding op afstand gehad. Al met al erg tevreden over het contact en de daadwerkelijke progressie!

Jeroen van der Waay

Professionele personal training, goede begeleiding maar bovenal getraind met heel veel plezier

Jamie Lalihuta

Het sporten was iedere week bij mij thuis, met 2 jonge kids erg fijn te combineren met het gezinsleven.

Marly Gruyters

Top coaching gehad! Zeker aan te raden als je het lastig vind om je doelen te bereiken!

Patricia Cichy

Door de hulp van Annet ben ik inmiddels al 15kg afgevallen en ik weet dan ook zeker dat ik nog lang geen afscheid van haar zal nemen!

Janneke van Bergen

Heb hier een traject doorlopen van een half jaar en een mega transformatie ondergaan.

Davy Vaessen

Dankzij alle enthousiasme en afwisseling ga ik iedere keer met veel plezier sporten en zou ik iedereen aanraden om hier te gaan trainen.

Merle den Ouden

Ik heb gisteren de marathon in Athene gelopen in 4 uur 14 minuten! Dit omdat ik inmiddels 8 kg lichter ben en 14 cm rondom mijn buik kwijt ben. En met veel meer kracht in mijn benen.

Annemieke & Haico Peijnenburg - Daas

Een uurtje ontspannen en bezig zijn met lekkere muziek, dikke aanrader!

Esther & Hans Nagtegaal – Princen

Ik heb nu ongeveer 10 maanden gesport onder begeleiding van Michael. Hij is een ontzettend fijne trainer die je pusht maar ook ziet wanneer dit moeilijk gaat.

Hannah van Gestel

Voor de mensen die twijfelen en nu mijn review lezen, ik zou zeggen ga beginnen bij ME Training!

Luuk Priem

Personal training voor jong en oud

Personal training Oirschot is geschikt voor jong en oud en zowel voor sporters als niet-sporters. Want of je nu wilt afvallen of aankomen, traint voor een wedstrijd of een ander sportief doel wilt behalen, simpelweg gezonder wilt leven of je conditie wilt verbeteren: ME Training helpt je graag op weg. Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Wil je weten of personal training inderdaad iets voor jou is? Neem dan contact met ons op of vraag direct een gratis proefles aan op onze website. Tijdens de proefles maken we kennis met elkaar en ontdek je wat wij voor jou kunnen betekenen. Uiteraard is de proefles geheel vrijblijvend.