Skip to main content

Een nieuw jaar starten met het goede voornemen: afvallen!

Voor velen is de overgang van het oude naar het nieuwe jaar, hét moment om te evalueren en aan te pakken wat anders zou moeten… De goede voornemens! Afvallen staat nog altijd hoog op de lijst van meest genoemde goede voornemens.

Motivatie vinden en behouden

Heb jij deze jaarwisseling ook ingezet op gewichtsverlies? En ben je bij voorbaat al gedemotiveerd door drukte of mislukte eerdere pogingen? Wéér redenen om jouw goede voornemens uiteindelijk geen werkelijkheid te maken… Nee hoor, niet nodig! Bij ME Training Sport & Voeding zit je geramd voor het nieuwe jaar. Jouw goede voornemens gaan we samen halen. Afvallen kán zeker, ook wanneer je weinig tijd hebt of als het voorheen niet lukte. Coaching en 1-op-1 begeleiding gaat jou helpen! Schakel jouw personal trainer in en vind de motivatie om juist nu écht werk te maken van jouw gestelde goede voornemen om af te vallen.

Is (meer) sporten één van jouw goede voornemens?

Wat een mooi streven! Sporten is goed voor lichaam en geest. Het geeft je kracht, een betere conditie en een positievere kijk op jezelf en op je omgeving. Veel beter worden de goede voornemens niet. Heb je hulp nodig bij de start of het vasthouden van een sportritme, het uitvoeren van de juiste oefeningen en vooral ook op een verantwoorde manier? Die hulp bestaat!

Sporten in jouw eigen tijd en omgeving

Naast 1-op-1 sporten in onze volledig ingerichte en mooie sportstudio, zijn er nog veel meer mogelijkheden: heerlijk in de buitenlucht of comfortabel in je eigen huis. Sporten met behulp van een personal trainer gaat jou zoveel meer opleveren dan alleen het stárten met sporten. Jouw persoonlijke begeleider zorgt dat je op de voor jou beste manier traint, dat jouw resultaten -lees goede voornemens- behaald worden en dat alles ook nog eens op een leuke manier die gemakkelijk vol te houden is. Denk aan sporten met persoonlijke begeleiding, een op maat gemaakt thuis-sport-schema, een coaching sessie of een bootcamp-training in de buitenlucht.

Volgend jaar heb jij ruimte voor andere goede voornemens, sporten behoort dan immers tot jouw routine.

Zet jouw gezondheid bovenaan de lijst van goede voornemens

Wie wil nou niet een goede gezondheid? Gezondheid is zeker niet altijd vanzelfsprekend, maar veel aspecten van gezondheid zijn beïnvloedbaar door jouw manier van leven. Bewegen en gezonde voeding zijn de belangrijkste ingrediënten van een gezonde levensstijl. Verantwoord eten en drinken in combinatie met sporten of bewegen, leveren altijd een positief effect op jouw gezondheid.
Laat het nieuwe jaar in het teken staan van een verbetering van jouw welzijn. Eet gezond, beweeg voldoende en voel je sterker, mooier, minder gestrest, vitaler en dus beter. Ben je benieuwd hoe je dit moet aanpakken? Zet jouw gezondheid bovenaan de lijst van goede voornemens en houd je eraan. Je hoef het niet alleen te doen. ME Training Sport & Voeding biedt jou alles op het gebied van gezondheid. Persoonlijke sportschema’s, individuele coaching, op maat gemaakte voedingsschema’s en natuurlijk de stok achter de deur. Persoonlijke aandacht geeft de beste motivatie om jouw goede voornemens wél waar te maken. Samen gaan we ervoor!