Skip to main content

Sporten is goed voor je mindset: creëer een sportmindset!

Stress, drukte, vermoeidheid… Zijn dit factoren die jou vaak parten spelen? Ben je toe aan een fitter gevoel, met minder last van druk? Wist je dat een sterk lichaam bijdraagt aan een sterkere geest? Tijd om op weg te gaan naar een sportmindset!
Natuurlijk kost sporten tijd en energie, maar de energie die het je oplevert maakt je minder vermoeid door de dag heen en maakt je zowel lichamelijk als fysiek krachtiger. Een passend beweegpatroon en de juiste voeding maken dat je beter bestand bent tegen (werk)druk en stress. Door het hebben van een sportmindset zul je met meer vertrouwen en sterker in het leven staan.
Zodra regelmatig sporten in je routine zit, heb je een sportmindset ontwikkeld. Deze manier van denken geeft je meer zelfvertrouwen, je bent een krachtigere versie van jezelf en hebt een positiever zelfbeeld.

Groei mindset voor je hoofd en lichaam

Beter presteren wordt vaak gekoppeld aan werk of aan uitslagen van testen en wedstrijden. Maar hoe zit het met de dagelijkse dingen? Door de druk die werk vaak met zich meebrengt, vergeten we aan onszelf te werken. Zonde! Bewegen en sporten is de beste investering in jezelf!
Door sporten verminder je stress, het kan een uitlaatklep zijn of juist een rustmoment in jouw drukke bestaan. Regelmatig gemiddeld tot intensief bewegen maakt je sterker, dit helpt voor een groei mindset. Persoonlijke groei, door kracht en energie. Wanneer je jezelf een aantal keren per week trakteert op een sportmoment, geef je je hoofd rust. Je zet je lichaam ‘aan’ en je hoofd ‘uit’. Of je nu gaat voor het opbouwen van conditie, krachttraining, het bevorderen van lenigheid of een combinatie hiervan: alle beweging draagt bij aan het hebben van een sterke groei mindset!

Mindset gericht op sport voor persoonlijke balans en groei

Heb je moeite om de juiste manier van bewegen te bepalen? Lukt het niet om tijd vrij te maken om te sporten? Geen idee waar, wanneer en waarmee je moet beginnen?
Deze excuses zijn vanaf nu geen redenen meer om niet te sporten. Personal Training helpt om jouw mindset te richten op sport. Jouw persoonlijke coach laat jou op een veilige en verantwoorde manier ervaren wat sporten voor jouw mindset doet. De Personal Trainer houdt rekening met jouw wensen en mogelijkheden en zorgt voor uitdaging en behoud van motivatie, passend in jouw drukke leven.

Het resultaat van mindset-verandering

Denk in prioriteit in plaats van tijd: wat is écht belangrijk? Door jezelf voorop te stellen haal je meer uit jouw dagen. Gun jezelf de juiste mindset met je blik op sport en bewegen gericht en:
– Groei
– Word sterker
– Straal kracht uit
– Vergroot je zelfvertrouwen

Zodra jij sporten of meer beweging aan je wekelijkse bezigheden toevoegt, zal ook jouw omgeving deze positieve verandering merken:
– Je bent rustiger
– Zit lekkerder in je vel
– Bent zelfverzekerder
– Hebt meer energie
– Je kunt veel beter omgaan met opgelegde druk

Dus stop met het zoeken naar excuses en start met werken aan jouw sportmindset, je bent het waard! Neem vandaag nog contact op met ME Training Sport & Voeding of boek direct een gratis proefles.