Skip to main content

Personal Training en de voordelen daarvan

Behaal doelen, behoud resultaten en train volgens jouw wensen: met Personal Training kan het!
Geen motivatie, maar wel noodzaak om te bewegen? Geen idee waar en hoe te beginnen met sporten, dus begin je niet? Voor altijd afrekenen met de onnodige kilo’s? Deze keer wel je doelen halen en vasthouden? Kies voor Personal Training: een doelgerichte 1 op 1 training, waarin jouw gecertificeerde Personal Trainer je begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mentale gesteldheid. Door de persoonlijke aandacht die de trainer voor jou heeft, word je begeleid, gesteund en gemotiveerd op de route naar het behalen van jouw doelen. Personal Training kan worden ingevuld op de manier die het beste bij jou past, waardoor je verder komt dan je ooit bent geweest. Afhankelijk van jouw doel zorgt de persoonlijke trainer voor afwisselende, leuke en effectieve sportmomenten in de omgeving die voor jou het prettigste is. Of je nou het liefst op locatie sport, in de buitenlucht beweegt of thuis wilt trainen. Alleen, met tweeën of zelfs met drieën; het kan allemaal met Personal Training! Doordat de trainingen geheel op jouw wensen aansluiten en de persoonlijke trainer daar een dosis uitdaging en professionaliteit aan toevoegt, behaal je snel resultaat en behoud je de motivatie.


Train verantwoord, uitdagend en afwisselend met een Persoonlijke Trainer

Een persoonlijke trainer (Personal Trainer) is een gecertificeerde trainer/coach met verstand van de mogelijkheden en fysieke gesteldheid van het menselijke lichaam, die mensen persoonlijk begeleidt met voeding, in het bewegen en de mentale fitheid. Naast het verzorgen van leuke, uitdagende, passende, verantwoorde en afwisselende trainingen, helpt een Personal Trainer ook bij blessures, pijnklachten en beperkte mobiliteit. Een goede persoonlijke trainer leeft voor jouw fitheid, zal jouw vertrouwenspersoon zijn en alles in het werk stellen om jou de fitste versie van jezelf te laten worden. Velen gingen je voor: lees hun ervaring in de referenties!

Personal Training aan huis of in de buitenlucht

De studio van de Personal Trainer is compleet ingericht om jouw doelen te halen. De beste materialen, een toegankelijke ruimte, professionele trainers en de motivatie om het beste uit jou te halen. Misschien heb je niet de mogelijkheid of de wil om de studio te bezoeken, maar wil je wel de persoonlijke begeleiding, aandacht en motivatie. Geen probleem! De Personal Trainer komt gewoon bij jou aan huis. In je eigen vertrouwde omgeving helpt jouw persoonlijke trainer je om jouw doelen te halen. De trainer neemt de benodigde materialen mee en jij hoeft je alleen maar in sportkleding te hullen. Geen reistijd, geen pottenkijkers en toch een effectieve, leuke en uitdagende training. Door de creativiteit, kennis en betrokkenheid van jouw trainer is Personal Training aan huis dé manier om op een veilige manier te sporten, zonder dat ingeleverd wordt op variatie, uitdaging en resultaat.
Ben je een echt buitenmens? Sporten in de buitenlucht; op een mooi grasveld, tussen de bomen, genietend van natuurgeluiden! Ook op de mooiste buitenlocaties weet jouw persoonlijke trainer jou uit te dagen. Spreek je wensen uit en de Personal Trainer maakt het mogelijk.

Afvallen met hulp van een Personal Trainer

Ben je vaak in gevecht met je gewicht? Ben je klaar met de schommelingen in je gewicht? Ben je gemotiveerd om deze keer de kilo’s eraf te krijgen en te houden? Schakel de hulp in van een Personal Trainer. Je persoonlijke trainer kijkt naar jouw lichaamsbouw, de capaciteiten van jouw lijf, je manier van leven en naar je voeding. Naast voldoende en veilig bewegen, is het essentieel om ook je voeding onder de loep te nemen. Geen dieet, maar aanpassingen in je eetpatroon. Jouw Personal Trainer begeleid je in het verantwoord afvallen. Door de training te combineren met het juiste voedsel, zul je fitter, gezonder en slanker worden. Afvallen met de hulp van een Personal Trainer staat garant voor gewichtsverlies én sterker worden. Reken voor altijd af met onnodige kilo’s!