Skip to main content

Strak richting de zomer met een summerbody

De zon heeft alweer een aantal keren zijn warmte gegeven, zomervakanties worden geboekt, korte broeken en T-shirts komen uit de kledingkast. We hebben zin in de zon, maar is jouw lichaam klaar voor de zomer? Zie je op tegen het dragen van zwemkleding omdat je niet tevreden bent over je figuur? Hoog tijd om jouw lichaam te transformeren naar een summerbody. Ga zelfverzekerd de warme dagen en vakantie tegemoet. Voel je fitter, sterker en vol zelfvertrouwen. Dat wil je toch? Maar… Hoe ga jij snel een summerbody krijgen? Schakel nú ME Training Sport & Voeding in!

Hoe krijg je een summerbody?

Na de koude, natte en donkere maanden van minder bewegen en meer eten, staat nu toch echt de zomer voor de deur. Gooi jouw onzekerheid overboord en ga aan de slag om je lichaam en geest zomer-klaar te maken. Het is niet vreemd dat je na een periode van minder vaak intensief sporten en niet te hebben gelet op je voeding, je hulp kunt gebruiken bij de vraag: hoe krijg je een summerbody? Personal Training bij ME Training staat voor professionaliteit, persoonlijke benadering, veilig trainen, verantwoord sporten, gezonde voeding en resultaatgerichte begeleiding. Wij weten precies wat jij en jouw lichaam nodig hebben om je beter te laten voelen, fitter te zijn en zomerkleding te omarmen.

PERSONAL TRAINING GERICHT OP EEN SUMMERBODY KRIJGEN

In de mooie, compleet ingerichte studio train jij 1-op-1 met jouw personal trainer op een manier die bij jou past en de resultaten geeft die voor jou wenselijk en haalbaar zijn. Geen pottenkijkers als je aan het sporten bent en volledige aandacht van jouw persoonlijke trainer. Sport veilig en verantwoord en ben zeker van het juist uitvoeren van de oefeningen. ME Training biedt ook de mogelijkheid om in de buitenlucht te trainen of zelfs bij je thuis. Informeer naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld in jouw summerbody de nadruk te leggen op de buikspieren, rondere en strakkere billen of juist meer definitie in de borstspieren te krijgen.

SPORT JEZELF IN SMALL GROUP TRAINING NAAR EEN SUMMERBODY

Ben je meer gemotiveerd als je met meerdere mensen tegelijk traint? Wij geven small group trainingen met een maximum van zes deelnemers. Zo heb je altijd de aandacht van jouw trainer en sport je toch in teamverband, gericht op jouw doelen. Wat te denken van een training speciaal ontwikkeld om mooiere billen te krijgen? Inschrijven kan eenvoudig via de website of neem contact met ons op en stel je vragen.

VERLAAG JE VETPERCENTAGE DOOR VOEDING

Natuurlijk is naast sporten, voeding ook van groot belang voor het krijgen van een summerbody. Daarom helpen we je met een onderbouwd voedingsschema, waardoor je beter kunt sporten en jezelf fitter en sterker zult voelen. Droogtrainen en het verbeteren van je vetpercentage bereik je met de juiste voeding in combinatie met gerichte training.

Hoe krijg je een summerbody? Jij brengt je motivatie mee, wij zorgen dat je de motivatie behoudt. Samen kiezen we de manier van sporten en voeding die jou het beste resultaat gaat opleveren zodat je snel een summerbody krijgt.

De zon schijnt, hoe krijg je snel een summerbody?

Geen tijd meer te verliezen, je wilt snel een summerbody krijgen… Neem direct contact op met ME Training Sport & Voeding en zorg dat je zin hebt in de zomer. Stralend de zon tegemoet in korte broek, mouwloos shirt of zwemkleding. Wij helpen je aan een summerbody door je in beweging te zetten, goede voeding te laten eten en je mindset te verbeteren. Hard werken aan je lichaam loont, wij weten hoe dat verantwoord kan en jou je summerbody oplevert.