Skip to main content

Een nieuw jaar starten met het goede voornemen: afvallen!

Voor velen is de overgang van het oude naar het nieuwe jaar, hét moment om te evalueren en aan te pakken wat anders zou moeten… De goede voornemens! Afvallen staat nog altijd hoog op de lijst van meest genoemde goede voornemens.

Motivatie vinden in tijden van Corona

Heb jij deze jaarwisseling ook ingezet op gewichtsverlies in 2022? En ben je bij voorbaat al gedemotiveerd door de nieuwe lockdown? Wéér een tegenslag om jouw goede voornemens werkelijkheid te maken… Nee hoor, niet nodig! Bij ME Training Sport & Voeding zit je geramd voor 2022. Jouw goede voornemens gaan we samen halen. Afvallen kán zeker, ook tijdens deze lockdown. Coaching en 1-op-1 begeleiding gaat door! Schakel jouw personal trainer in en vind de motivatie om juist nu écht werk te maken van jouw gestelde goede voornemen om af te vallen.

Is (meer) sporten één van jouw goede voornemens?

Wat een mooi streven! Sporten is goed voor lichaam en geest. Het geeft je kracht, een betere conditie en een positievere kijk op jezelf en op je omgeving. Veel beter worden de goede voornemens niet. Heb je hulp nodig bij de start of het vasthouden van een sportritme, het uitvoeren van de juiste oefeningen en vooral ook op een verantwoorde manier? Die hulp bestaat!

Sporten tijdens een lockdown

Dat vanwege de nieuwe corona-maatregelen de sportscholen gesloten zijn, betekent zeker niet dat er niet gesport kan worden. Wij sporten door: heerlijk in de buitenlucht of comfortabel in je eigen huis. Sporten met behulp van een personal trainer gaat jou zoveel meer opleveren dan alleen het stárten met sporten. Jouw persoonlijke begeleider zorgt dat je op de voor jou beste manier traint, dat jouw resultaten -lees goede voornemens- behaald worden en dat alles ook nog eens op een leuke manier die gemakkelijk vol te houden is. Denk aan een op maat gemaakt thuis-sport-schema, een coaching sessie of een bootcamp-training in de buitenlucht.
Volgend jaar heb jij ruimte voor andere goede voornemens, sporten behoort dan immers tot jouw routine.

Zet jouw gezondheid bovenaan de lijst van goede voornemens

Wie wil nou niet een goede gezondheid? Gezondheid is zeker niet altijd vanzelfsprekend, maar veel aspecten van gezondheid zijn beïnvloedbaar door jouw manier van leven. Bewegen en gezonde voeding zijn de belangrijkste ingrediënten van een gezonde levensstijl. Verantwoord eten en drinken in combinatie met sporten of bewegen, leveren altijd een positief effect op jouw gezondheid.
Laat 2022 in het teken staan van een verbetering van jouw welzijn. Eet gezond en beweeg voldoende en voel je sterker, mooier, minder gestrest, vitaler en dus beter. Ben je benieuwd hoe je dit moet aanpakken? Zet jouw gezondheid bovenaan de lijst van goede voornemens en houd je eraan. Je hoef het niet alleen te doen. ME Training Sport & Voeding biedt jou alles op het gebied van gezondheid. Persoonlijke sportschema’s, individuele coaching, op maat gemaakte voedingsschema’s en natuurlijk de stok achter de deur. Persoonlijke aandacht geeft de beste motivatie om jouw goede voornemens wél waar te maken. Samen gaan we ervoor!