Skip to main content

De voordelen van sporten in groepsverband

Ben eens eerlijk… Onderbreek jij ooit je training omdat je vindt dat je het te zwaar hebt of omdat je geen zin meer hebt? Je bent niet de enige hoor, maar het gaat natuurlijk wel ten koste van het resultaat. Ook zul je vast wel eens een training hebben overgeslagen met een smoesje. Zonde!

Door te sporten in groepsverband of met een Personal Trainer voorkom je afhaken tijdens een training en zul je veel minder snel een sportmoment afzeggen. Medesporters en persoonlijke coaches zijn een stok achter de deur voor jou. En wat te denken van het sociale aspect? Samen sporten is ook nog eens gezellig.

Sporten in duo’s of trio’s met een Personal Trainer werkt resultaat verhogend

Stel je voor dat je de voordelen van groepstrainingen combineert met de begeleiding van een persoonlijke coach. Door de groepsgrootte klein te houden, kan de Personal Trainer individuele aandacht aan alle deelnemers geven en trek jij je op aan je sportmaatjes. Want opgeven terwijl de anderen het net zo zwaar hebben als jij, dat is geen optie, toch?
Door te trainen in duo’s of trio’s kan de trainer rekening houden met het eventuele niveauverschil van de deelnemers, de training persoonlijk en afwisselend houden en corrigeren of helpen waar nodig. Door met een Personal Trainer te sporten in (klein) groepsverband, ben je verzekerd van hele goede individuele begeleiding én het drukt ook nog eens jouw kosten. Je deelt dus zowel je leed als de investering!

Bootcamp met een Personal Trainer in groepsverband heeft veel voordelen

Dat sporten in de buitenlucht gezond is, is bekend. Bootcamp in klein groepsverband staat garant voor resultaat. De trainer zorgt elke keer weer voor nieuwe, afwisselende en uitdagende lessen. Jij hoeft alleen maar je sportmoment te kiezen en te zorgen dat je je medesporters niet in de steek laat. Doordat je traint in de buitenlucht, heb je meer lucht. Jouw sportmaatjes maken het afzeggen van een training voor jou moeilijker. Onze gecertificeerde Personal Trainers, met jarenlange ervaring, zorgen voor de oefeningen en materialen. Jij hoeft je alleen maar aan te melden en een klein beetje doorzettingsvermogen mee te nemen.

Small Group trainingen hebben alleen maar voordelen

Zoals beschreven hebben groepstrainingen heel veel voordelen. Maar dat sporten in groepsverband niet voor iedereen de uitkomst is, is begrijpelijk. Daarom zijn Small Group trainingen dé oplossing.
Wel de voordelen die groepstrainingen met zich meebrengen en niet de overvolle zaal met opeengepakte sportlijven zonder aandacht te krijgen van de instructeur. Houd het klein, dat maakt het resultaat groot.

Kom kennismaken met de voordelen van groepstrainingen bij ME Training Sport & Voeding

Wil jij af van jouw excuses om niet te sporten of je trainingen niet te volbrengen? Kom dan kijken hoe we bij ME Training Sport & Voeding sporten in groepsverband hebben ingericht. Schrijf je in voor de bootcamp, reserveer een sportmoment samen met jouw sportmaatje of loop eens binnen om te zien wat ons team jou allemaal nog meer te bieden heeft.

Samen met jou gaan we op zoek naar de manier van bewegen die bij jou past. Of dat nu individuele Personal Training is of juist Small Group trainingen zijn. Neem contact op met ons, wij weten alles over jouw manier van sporten en helpen je ook nog eens met de juiste voeding.